BAČKOTOPOLSKA OPOZICIJA U JEDNOM FRONTU NA LOKALU

Koalicioni sporazum opozicionih stranaka o zajedničkom nastupu na lokalnim izborima u Bačkoj Topoli potpisan je pre nekoliko dana, a lista pod kojom će nastupiti nosi naziv “Bačka Topola prekosura – Topolya holnapután”. Zahuktava se kampanja za lokalne izbore.

Lista pod kojom će nastupiti nosi naziv “Bačka Topola prekosura – Topolya holnapután”.Potpisnici sporazuma su Demokratska stranka, Zeleno-levi front, Narodni pokret Srbije, Stranka slobode i pravde, Pokret slobodnih građana i Demokratska zajednica vojvođanskih Mađara. Na izbornoj listi se nalaze i članovi Neformalne grupe građana “Za Martinu – Martináért”, a nosilac liste je građanski aktivista Aleksandar Bajić, kao nestranačka ličnost.

U saopštenju potpisnika sporazuma se navodi da očekuju dobar rezultat na izborima najavljenim za 2. jun, te da će se angažovati u interesu sugrađana ističući da “ne sme biti zabranjenih pitanja, kao što je to važilo u dosadašnjem sazivu Skupštine opštine Bačka Topola”, – Objašnjavaju udruženi opozicijonari.

You May Also Like

More From Author