NAJKREATIVNIJI MLADI TALENTI, BUDUĆI LIDERI TRAŽE NAJBOLJEG

Preko 600 osnovaca iz cele Srbije takmičilo se na Republičkom takmičenju iz tehnike i tehnologije koje je održano 10. maja na Alfa BK Univerzitetu. Organizator takmičenja bilo je Društvo pedagoga tehničke kulture Srbije, a domaćin je bio Alfa BK Univerzitet. Medju njima Bakoš Helena 5.razred, mentor Jaramaz Branko i Tot Patrik 8.razred, mentor Sekač Nađgeler Zita

Učenici osnovnih škola sa teritorije Republike Srbije PA I IZ BAČKOTOPOLSKOG “ČAKI LAJOŠA” takmičili su se u oblasti tehnike i tehnologije. Ova izuzetna manifestacija privukla je veliki broj posetilaca i učesnika koji su zajedno stvorili inspirativno okruženje posvećeno promociji inovacija i mladih talenata.

 stotine učenika iz cele Srbije okupilo se kako bi pokazali svoje tehničke sposobnosti i kreativnost. Od samog početka, atmosfera je bila puna uzbuđenja i energije, dok su mladi takmičari predstavljali svoje projekte i ideje i rešavali postavljene zadatke.

Ovo takmičenje nije bilo samo prilika za poređenje stečenog znanja, već i za učenje, razvoj i inspiraciju. Svaki učesnik, bez obzira na rezultat, otišao je sa novim iskustvom i motivacijom da nastavi sopstvena istraživanja i kreacije u svetu tehnologije.

Alfa BK Univerzitet je prvi privatni univerzitet koji je dobio priliku da organizuje ovako prestižno Republičko takmičenje.

– Sve vrednosti koje predstavlja Alfa BK Univerzitet, najbolje se ogledaju u organizaciji ovog Republičkog takmičenja, koje je 64. po redu koje organizuje Društvo pedagoga tehničke kulture Srbije. Velika pažnja medija i javnosti pokazala je da Srbija brine za svoje mlade talente i da je njihova budućnosti jedan od glavnih prioriteta našeg naroda – ističu čelnici Alfa BK Univerziteta.

– Republičko takmičenje iz tehnike i tehnologije nastavlja da inspiriše i podstiče mlade generacije da sanjaju velike snove i ostvare ih kroz svoje inovativne projekte.

You May Also Like

More From Author