NAKON 50 GODINA OBNOVLJENA POŠTA U STAROJ MORAVICI

Dr spec med. Tatjana Popović nosilac izborne liste “Aleksandar Vučić- Bačka Topola sutra” obišla je radove uz konstataciju da je neophodan ujednačen razvoj svih mesnih zajednica u opštini.

Godinama se najavljivala i odlagala, ali kako se čini, konačno je na dnevni red došla i obnova Pošte u Staroj Moravici. Posle pedeset godina grupa aktivista predvodjeni aktivistima SNS-a, pre svega kordinatorom Brunom Kilićem, nosiocem liste dr. Tatjanom Popović, predsednikom opštinskog odbora Sašom Srdićem i Arminom Farkašem, prionula je poslu i obnavlja fasadu lokalne pošte. Učesnici imaju zadatak da oblikuju to zdanje tako da vrate elemente autentične fasade.

Prilikom obilaska radova dr Tatjana Popović, nosilac liste “Aleksandar Vučić – Bačka Topola sutra” izjavila je da u vremenu pred nama moramo voditi računa o ujednačenom razvoju manjih i većih sredina u opštini i o kontinuitetu ulaganja u objekte od opšteg interesa t da to sasvim sigurno jeste objekat pošte u Staroj Moravici i pozdravila zalaganje meštana da uzmu učešće u jednoj ovakvoj akciji,

Stanovnici Stare Moravice sa zadovoljstvom učestvuju u renoviranju pošte, jer to doprinosi poboljšanju uslova i kvalitetnijoj usluzi koju Pošta Srbije pruža meštanima, rekla je, dr Popović. i dodala. “Pošta u Staroj Moravici, jedna je od mnogobrojnih pošta čija je adaptacija trenutno u toku. Naša želja je da u narednom periodu svi objekti, od opšteg interesa, budu uredjeni, na čemu se renoviranjem objekata širom Srbije intenzivno radi.”

Pošta radi u punom kapacitetu, jer se radovi izvode uz obezbeđenje uslova za nesmetano funkcionisanje usluga i prisustvo stranaka.

You May Also Like

More From Author