ORLIĆIMA MEMORIJALNI TURNIR – “STEVAN VILOTIĆ ĆELE”

Estimated read time 1 min read

Reprezentacija Srbije osvojila je memorijalni fudbalski turnir “Stevan Vilotić Ćele” u kategoriji U-19. Srbija je u finalu pobedila Izrael sa 3:1. Na stadionu Bačke održana je žestoka utakmica za prvo mesto. Utakmicu je odlučio Joveljić sa dva pogotka, oba iz prekida igre. Naš nacionalni tim, pod dirigentskom palicom selektora Miloša Velebita, zasluženo je slavio sa i osvojio pobednički pehar.

U meču za treće mesto Ukrajina je bila bolja od Mađarske i pobedila sa 2:1, dok je Crna Gora u duelu za peto mesto nakon penala trijumfovala protiv Škotske 6:5 (2:2).

Za najboljeg golmana proglašen je Aleksandar Popović iz Srbije, plaketu mu je uručio Zdravko Jokićdirektor turnira. Priznanje za najboljeg strelca turnira pripalo je Serđu Buletsi iz Ukrajine, a uručio ga je Slobodan Kustudić trener Bačke 1901, dok je trofej za najboljeg igrača otišlo u ruke Strahinje Bošnjaka, kapitena pobedničke ekipe, a uručio mu je Aleksandar Trifunović proslavljeni fudbaler. Najtalentovaniji igrač reprezentacije Srbije je Dejan Joveljić, dvostruki strelac u finalu za Srbiju, kome je priznanje predala Svetlana Vučić Vilotić, ćerka čika Ćeleta.

You May Also Like

More From Author