TEŽE POVREDJENE ČETRI OSOBE, MEDJU NJIMA I JEDAN SAOBRAĆAJNI POLICAJAC

Estimated read time 2 min read

U periodu od 28. avgusta do 3. septembra 2017. godine na području Policijske uprave u Subotici dogodilo se sedam saobraćajnih nezgoda. U 3 saobraćajne nezgode teže su povređene četiri osobe, lakše su povređena četiri lica, dok je u četiri saobraćajne nezgode pričinjena samo materijalna šteta.

Prema pisanju portala Vajma, u Bačkoj Topoli je pregažen saobraćajni policajac koji kontroliše prekoračenje dozvoljene brzine. Nesreća se dogodila još tokom vikenda, kada je policajac pokušao da zaustavi jedno vozilo. Vozač vozila nije primetio policajca i udario ga je.

Saobraćajni policajac L.N. je preleteo preko kola i zadobio teške telesne povrede. Stanje mu se odonda stabilizovalo. Prema nezvaničnim informacijama, vozač koji je izazvao udes je nosio bolesnika u subotičku Bolnicu, i zato je išao brzinom većom od dozvoljene.

U navedenom periodu, policija je podnela 58 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka, izdato je 374 prekršajnih naloga i iz saobraćaja su isključena tri vozača, od kojih je za dva  vozača određena mera zadržavanja zbog teške ili potpune alkoholisanosti.

U toku protekle nedelje, pripadnici Odeljenja za vanredne situacije u Subotici imali su 16 intervencija.

You May Also Like

More From Author