SA 1,8 MILIONA, POKRENUT NOVI “TALAS” ULAGANJA U OBNOVU JAVNIH OBJEKATA

Estimated read time 2 min read

Poverenik SNS-a za Bačku Topolu, Nemnja Simović, danas je  izjavio,  da je zajedničkim snagama lokalne uprave, sredstvima od 1,8 miliona dinara, pokrenut talas obnove javnih objekata, u ovoj opštini,  te da je ovaj novac uložen za izgradnju trotoara i rasvetu u Dunavskoj ulici,  da je time otklonjena “crna tačka” u gradu i uspostavljena komunikacija od centra grada ka predškolskoj ustanovi “Bambi”.

“Nastavak je to ulaganja, nakon izgradnje i rekonstrukcije sportskih objekata i obnove predškolskih i školskih ustanova u bačkotopolskoj opštini. Pripremamo i realizaciju povezivanja, asfaltom,  Dunavske i Vidovdanske ulice. U narednoj 2019. godini još ambicioznije ulazimo u izgradnju sportsko rekreacionog centra “Venus” i finalizaciju velikog dela radova na sportskoj akademiji Bačke Topole.”- rekao je poverenik SNS-a za Bačku Topolu.

Simović je naglasio da je opredeljenje da se iz budžeta za narednu godinu ulaže , pre svega, u ekonomski razvoj i u održavanje javnih objekatakoji treba da služe svim gradjanima i dodao da će rad biti onoliko uspešan  koliko se bude vodilo računa o javnim obkektima, kao što su škole, grad i sela, ali i industriska zona, kao mesto gde se stvara nova vrednost, za opštinu i preduzetnicima.

 

 

 

 

 

You May Also Like

More From Author