MALI FUDBAL NA VELIKA VRATA OD 16. DECEMBRA

Estimated read time 2 min read

ZIMSKI TURNIR “TOPOLA KUP 2017-18”, u malom fudbalu startuje ove godine 16. decembra i očekivanje je da u sali Osnovne škole “Čaki Lajoš” nastupi veliki broj ekipa u kategrijama petlići, pioniri, kadeti, seniori, najavio je za BT PUBLIC NEWS član organizacionog odbora turnira,  profesor Radovan Gardašević.

Opština Bačka Topola i istoimena Mesna zajednica, prema rečima Gardaševića,  i ove godine su generalni pokrovitelji turnira, jer na ovaj način želi da okupi i animira što više učesnika, omladine , ali i publike tokom decembarskih dana, kada uglavnom nema drugih sportskih dogadjanja.

“Očekujemo prijave do 14. decembra, kada će biti u 18 sati izvršeno žrebanje, u velikoj većnici SO. I ove godine očekujemo učešće , ne samo ekipa sa teritorije Bačke Topole, već i drugih sredina. Želja nam je da turnir bude uspešan kao i do sada, da sport bude mesto okupljanja, mesto druženja i da slika iz sale “Čaki Lajoš, doprinese promociji grada i opštine”.- isakao je Gardašević.

Uplata po ekipama, zamladje petliće iznosi 2000 dinara, petliće 3000, pionire 3000, takodje i z kadete a za seniore 8000. Maksimalan broj igrača je, osam. Za prve tri kategorije obezbedjene su robne nagrade i medalje a za seniore  60 posto od uplaćene sume odnosno 50 posto za prvo,30 posto za drugo i 20 posto za treće mesto. Posebne nagrade će se dodeliti najboljem strelci i najboljem igraču. Turnir se dovija u organizaciji “Čuvara dečijeg sporta” iz Bačke Topole.

 

 

 

 

 

 

 

You May Also Like

More From Author