BIRAMO BAČKU TOPOLU KOJA NE SME DA STANE

Kako se dodaje, Srdić je kazao da je snaga SNS-a u ljudima i da se zato svakodnevno na terenu, razgovara sa ljudima o njihovim problemima i da se ti problemi pokušavaju rešiti.

“U svojoj patološkoj mržnji prеma Alеksandru Vučiću nе prеzaju od najgnusnijih laži i podmеtanja i to prеma sopstvеnoj državi, svеsni da svojim činjеnjеm rušе uglеd Srbijе i u ogromnoj mеri dеgradiraju svе naporе u prеgovaračkim okvirima povodom borbе za očuvanjе Kosova i Mеtohijе. Ipak, baš iz pomеnutih razloga glasno kažеmo: prеdaja nijе opcija, Alеksandrе Vučiću, uz tеbе smo i znamo da ćе tvojim vođstvom Srbija pobеditi. To vidimo kao zajednički imenitelj reakcija ljudi sa kojima razgovaramo po mestima opštine, koji nas prepoznaju kao ljude dobre namere u gradjenju perspektive za ljude u opštini Bačka Topola”- kaže predsednik opštinskog odbora rpske napredne stranke Bačke Topole Saša Srdić.

Kako dodaje, Srdić , snaga SNS-a je u ljudima i da se zato svakodnevno na terenu, razgovara sa ljudima o njihovim problemima i da se ti problemi pokušavaju rešiti.

“Posetićemo svaku kuću, svakog građanina, jer želimo da čujemo potrebe naših sugrađana i da učinimo našu opštinu boljim mestom za život. Zato biramo Bačku Topolu koji ne sme da stane, Bačku Topolu koji ide napred”, poručio je Srdić.

You May Also Like

More From Author