Loading

wait a moment

Oldtajmeri u Bačkoj Topoli

Međunarodni susret oldtajmer vozila, 17. po redu, ugostila je Bačka Topola i Pačir (4. i 5. jula) . Slogan ovogodišnjeg Međunarodnog  susreta oldtajmer vozila, je “Dođite da se vozimo, kupamo i družimo!”.

Organizator ove manifestacije je Oldtajmer klub “Subotica” koji postoji od 1996. godine i ima oko 60 članova koji su većinom iz ovog grada i naredne godine obeležiće 20 godina postojanja, kada se očekuje i poseban program povodom velikog jubileja. Na ovogodišnjem susretu ljubitelja automobila i motocikala starije proizvodnje nastupilo je oko 150 izlagača sa oko 100 vozila. Došli su gosti iz Mađarske, Austrije, Nemačke i država bivše Jugoslavije koji su tradiconalno godinama unazad deo ove manifestacije.

Po rečima Tomislava Vidakovića, predsednika Oldtajmer kluba “Subotica”, na ovogodišnjem susretu sugrađani će imati prilike da uživo pogledaju veliki broj zanimljivih vozila koja se retko viđaju, od onih koji datiraju još iz Prvog svetskog rata pa sve do onih uslovno rečeno novije proizvodnje, ali koji se danas sve ređe viđaju na drumovima.

U cilju promovisanja turizma na novim prostorima pored Subotice i Palića, organizatori su se odlučili da ove godine organizovanom kolonom posete i Banju u Pačiru.

9 thoughts on “Oldtajmeri u Bačkoj Topoli

  1. Pingback: sbobet
  2. Pingback: buy fullz
  3. Pingback: free cdl school
  4. Pingback: ufabet24h

Leave a Reply