NEMANJA SIMOVIĆ – VERUJTE REZULTATIMA, NE OBEĆANJIMA

Estimated read time 6 min read

Mi nećemo nikoga da pobeđujemo. Hoćemo da budemo izbor građana opštine Bačka Topola i nikada nećemo razumeti politiku pobede jednih nad drugima. Mi zagovaramo politiku ujedinjenja u interesu razvoja sredine u kojoj živimo.
Samo apsolutna pobeda SNS je garant da se Srbija ali i Bačka Topola, neće vraćati u prošlost, da neće opet biti pljačkaške privatizacije, novih zatvorenih fabrika.

Nemanja Simović, nosilac liste Srpske Napredne Stranke- Bačka Topola pobedjuje , kandidat za predsednika opštine, je ocenio, da novoformirana vlast, u kojoj SNS vidi kao vodeću snagu, mora odrediti da strateški put Bačke Topole, mora biti, razvoj, po recepturi , koja se pokazala uspešna u njegovom dosadašnjem radu. Pominje, svoj, direktan doprinos velikom broju izgradjenih -završenih, sportskih hala, spotrskih terena, novih bazena, trim staza, dečijih igrališta, teniskih terena, u opštini Subotica , gde je do sada radio. Želi da u opštini Bačka Topola , u kojoj je rodjen, odrastao – okružen kvalitetnim ljudima , bez obzira na strančku pripadnost, učini mestom, prijatnim za život.Uveren je da su vremena kada se glasalo na osnovu nacionalne pripadnosti, iza nas.
Simović, je pojasnio, da ne treba da čudi, što su politički konkurenti, sami sebe odveli na sporedan kolosek, u minule četri pa i više godina, kada se zna ,je malo toga započetog završeno, da gradjevine koje su trebale da budu na usluzi gradjanima, zvrje prazne, uprkos angažovanju velikih količina novca, iz opštinskih , pokrajinskih i republičkih fondova. Simović je dodao da su gotovo sve investicije , dvostruko premašile iznose , koji su bili predvidjeni, za „ključ u ruke“, i da to predstavlja problem, koji se pod hitno mora rešavati. Da se, fokus energije, mora usmeriti na pomoć postojećim firmama ali i na nove investicije, kako bi, Bačka Topola, postala ponovo prepoznatljiva kao industriski centar. Naglasio je , da ga raduje, velika podrška gradjana, kako u gradu tako i u selima, da se SNS – uhvati u koštac sa naraslim problemima, reši ih , na opštu korist, da se zaustavi odlazak mladih, školovanih, kadrova u svet.
„Istovremeni izbori, – republički, pokrajinski i lokalni, 24. aprila, za SNS , biće prepoznati po lideru naše političke stranke i Premijeru, Aleksandru Vučiću, koji je svojom dosadašnjom doslednom politikom, garant da ono što mi govorimo, nisu puka obećanja, već dela. Istrajačemo na osobinama koje su trenutno na ceni u društvu – obrazovanosti, borbi protiv korupcije, solidarnosti sa našim narodom. Nečemo graditi kule u vazduhu, borićemo se protiv bahatosti u potrošnji budžeta i gradjanima polagati račun za svaki potrošeni dinar, što do sada nije uvek bila praksa.Kažu u narodu, kad udješ u pogrešan voz, svaka stanica je pogrešna. Zato predizbornom kampanjom, pokazujemo da naša kompozicija ide u dobrom pravcu, ka cilju , da – BAČKA TOPOLA POBEDJUJE . Istovremeno ne mogu se oteti utisku, da su ovi izbori, za neke stranke – poslednja stanica.“- Kaže Nemanja Simović.
Ako pogledate sa moje pozicije, naglašava Simović, kao nekoga ko se do sada bavio gradnjom jasno je da više neče biti posla za firme , koje rade na poslovima infrastrukture, koje iz raznih razloga usporavaju radove, kasne, naplaćuju a ne završavaju jer če biti uspostavljena čvrsta kontrola bez tolerancije na kašnjenje.
„ Ono što me zanima jeste direktan kontakt sa građanima. Tu najbolje vidim kako stoji i moja stranka, i sve druge. Primetio sam nešto, na šta upozoravam: vidim da mnogi već vide da je lista “Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje” već pobedila,da je naša lista BAČKA TOPOLA POBEDJUJE, pod rednim brojem 2, pobednička, da su izbori završeni. Ali, nije gotovo, ništa nije gotovo. Nije gotovo jer naša lista mora da dobije apsolutnu podršku. Nije gotovo, jer ako ne dobijemo apsolutnu podršku svi će se udružiti protiv nas i premijera Vučića. Samo apsolutna pobeda SNS je garant da se Srbija ali i Bačka Topola, neće vraćati u prošlost, da neće opet biti pljačkaške privatizacije, novih zatvorenih fabrika. Naše teme će biti objedinjene sa velikim temama i planovima koje je SNS napravila za naredni četvorogodišnji period i koje podrazumevaju i Bačku Topolu. To je pristojan posao, sa pristojnom zaradom, poboljšanje stanja u zdravstvu, obrazovanju i pravda za sve. U okviru otvaranja radnih mesta, svakako, treba imati u vidu i potencijale poljoprivrede, koje Bačka Topola ima“. veli Simović.
Na listi SNS – “BAČKA TOPOLA POBEDJUJE”, nema starih ispranih likova ,pojašnjava Simović, jer biračima nudimo jednu narodnu listu građana opštine. Zato su na njoj nestranački i ugledni pojedinci iz privrede, kulture, sporta, medija….. Tu su i druge stranke zato što želimo da ujedinimo Bačku Topolu, kako bismo ostvarili glavni cilj: stvaranje stabilne, moderne i pristoje opštine u kojoj će naši građani imati evropske standarde .
Na pitanje o „političkom dijalogu“, sa oponentima, iz suprostavljenih stranaka, Simović ogovara, da nijednu uvredu ili lošu reč, niko nije mogao čuti od njega, kao ni od premijera Vučića , ni od visokih funkcionera SNS. Nikog ne vređam, govorim o svojim i rezultatima Vlade i onome što su drugi uradili. I svima kažem- verujte rezultatima, a ne obećanjima.
Prvo mesto na listi SNS , za opštinske izbore, nametnulo je samo po sebi razmišljanje da je Nemanji Simoviću namenjena visoka funkcija, poput predsednika opštine. On smatra da je kompliment biti na visokoj poziciji na listi koja predstavlja opštinu na izborima 2016, te da se time vrednuje njegov dosadašnji rad i rezultati rada, da bi na mestu prvog čoveka u opštini mogao dati puni doprinos, bez kompromisa kada je u pitanju budučnost Bačke Topole i njenih gradjana.Objašnjava da na opštinskom nivou izlaze sa svojim rezultatima i sa svime što je vlada Aleksandra Vučića postigla za dve godine, želeći da dobiju , otvoreni i jak mandat, poverenje za naredne četiri godine kako bi mogli da sprovedu plan do 2020.

You May Also Like

More From Author

25Comments

Add yours

+ Leave a Comment