Loading

wait a moment

PLAMEN PROGUTAO JEZERSKU ČARDU JERKOVIĆA

Do temelja je , u subotu oko 19,30 časova, izgorela „Jezerska čarda“, ugostiteljski objekat u vlasništvu Mileta Jerkovića, biznismena iz Bačke Topole. Uzrok požara je , za sada, nepoznat. Predpostavke su da do zapaljenja nije došlo , od elektroinstalacije, jer su kako se tvrdi, svi električni aparati bili isključeni sa mreže.

Interesantno je da se sve dogadjalo velikom brzinom i pored toga što je na licu mesta bio i čuvar, koji je pozvao policiju i vatrogasce. Iako su stigli brzo , vatrogasne brigade Bačke Topole u Subotice, sa šest vozila, nisu uspeli da stave pod kontrolu plamen. Stručnjaci smatraju, da je brzini širenja plamena, doprinelo i nekoliko plinskih boca, koje su se nalazile u kuhinji ugostiteljskog objekta.Pride, objekat je bio sagradjen uglavnom od drveta a krov od trske, pa je sve to doprinelo, da objekat, od nekoliko stotina kvadratnih metara, sagori za nepunih pola sata .

Plamen je bio tolikih razmera, da su bačkotopolčani koji stanuju nekoliko kilometara , od mesta dešavanja, mogli da vide vatru, koja je osvetljavala severno nebo grada.

Prema tvrdnjama očevidaca, na lice mesta, subotički put bb, veoma brzo je stigla i žandarmerija i sam vlasnik Mile Jerković, sa uobičajenom policiskom pratnjom,koji je, kao što je poznato, svedok u postupku protiv Darka Šarića.Istraga je u toku

17 thoughts on “PLAMEN PROGUTAO JEZERSKU ČARDU JERKOVIĆA

 1. Pingback: sbo
 2. Pingback: Buy ammo online
 3. Pingback: slot online
 4. Pingback: stop screenshot
 5. Pingback: click for more
 6. Pingback: sbobet
 7. Pingback: read here
 8. Pingback: 토토굿게임
 9. Pingback: sbobet
 10. Pingback: my website
 11. Pingback: marijuana seeds
 12. Pingback: buy remingtonarms

Leave a Reply