PREVAZIDJENI PROBLEMI, PREHODNOG FUNKCIONISANJA VLASTI

Estimated read time 2 min read

Od izbora , do kraja decembra, ove godine, održali smo šest zasedanja Skupštine opštine Bačka Topola, u konstruktivnoj atmosferi , vladajuće većine, Srpske napredne stranke, sa pridruženim političkim strankama, Saveza vojvodjanskih Madjara, sa njihovim koalicionim partnerima ali i opozicionih partija“. Ovako bi mogao da glasi zaključak na kraju fiskalne i političke 2016. prema mišljenju, predsednika Skupštine opštine Saše Srdića.

Srdić, objašnjava da je sve u životu kompromis, koji je po definiciji, pristajanje na nešto što ti ponekad i ne odgovara, da je tako i politici ali da je to i izazov za političke aktere da razgovorom i usaglašavanjem, pronadju najbolja rešenja za gradjane Bačke Topole.Tvrdi da je tako i bilo i da je u kratkom peridu prevazidjen niz problema iz prethodnog funkcionisanja vlasti, koji je ostavio ozbiljno breme, nezavršenih investicija , polugotovih i polusrušenih objekata.

Ukazuje da u narednoj godini više brige treba posvetiti Bakoj Topoli, koja je bila zapostavljena i najavljuje izgradnju fabrike mleka u Industriskoj zoni , koja će biti bačkotopolski brend, po imenu -Mlekara Bačka Topola i „matica“ koja će okupljati veliki broj stočara iz okolnih mesta ali i mesto gde će posao naći mnogi stanovnici grada.

Predsednik Skupštine opštine ističe, da je svestan činjenice da samo radom mogu opravdati poverenje koje su im na izborima dali gradjani i da će prva ocena , kako su radili, biti na narednim predsedničkim i eventualno parlamentarnim izborima . Obećava, da će još mnogo toga biti uradjeno, za šest meseci, koliko ima do izbora, da očekuje da gradjani potvrde poverenje koje su im dali.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours

Comments are closed.