DVA TENISKA TERENA U TOMISLAVCIMA

Estimated read time 1 min read

Ni manjeg sela ni više ambicija za razvoj sporta, vole da kažu meštani Tomislavaca , na domak Bačke Topole.Uveliko je u toku gradnja dva teniska terena, čime se u ovom mestu ostvaruju ambicije meštana da postanu rasadnik belog sporta na severu Bačke.

Mesna zajednica, je uložila 416.000,00 dinara i još oko 100.000,00 u materijalu.Prijatelj, Dejan Mileticki, je tu najviše pomogao, lično i sa prijateljima, tako da će za te pare, biti uradjena oba terena. Dosta toga je uradjeno volonterski. Mislim da bi retko ko mogao za tako malo para da uradi toliko. Ostaje još da se urade svlačionice, za šta smo obezbedili pare, u ovoj godini. Najveća stavka, će biti nabavka balona za jedan teren, što će koštati, preko 2 miliona. Trenutno imamo oko 100 dece iz sela i okoline koji su se prijavili da bi trenirali kod nas.” kaže Mirko Spasojevič, predsednika saveta Mesne zajednice.

Obezbedili smo u selu licenciranog trenera koga će plaćati klub a deca će imati minimalne troškove, tako da će i najsiromašniji moći da treniraju…pa ko bude imao talenta i bude uporan imaće rezultata, odlučan je Spasojević.

You May Also Like

More From Author

23Comments

Add yours

+ Leave a Comment