NAVALA, U BAČKOJ TOPOLI, ZA NAGRADNU IGRU – “UZMI RAČUN I POBEDI”

Estimated read time 2 min read

Građani su od kad je počela nagradna igra „Uzmi račun i pobedi”, do danas na šalterima pošta  BAČKE TOPOLE, preuzeli su oko 20.000   namenskih koverata, a poslali svega nekoliko stotina , obaveštava naš naš izvor iz preduzeća,  Pošta Srbije, uz opasku, da neretko,  gradjani traže veliki broj koverata, ćak i kada nemaju “pokriće” u računima za slanje.

Kako je navedeno, do 7. februara odšampano je i distribuirano 1.996.000 besplatnih namenskih koverata za ovu nagradnu igru koja je počela 1. februara.

Pošta Srbije apeluje na građane da ne uzimaju koverte u većem broju nego što im je potrebno, jer su one namenjene isključivo za ovu akciju i ne mogu se upotrebiti za slanje nijedne druge vrste pošiljaka.

„Namenske koverte će se štampati u kontinuitetu tokom čitavog trajanja nagradne igre, na osnovu informacija sa terena o potrebnim dodatnim količinama”, piše u saopštenju.

Podseća se, prenosi TAnjug, da su koverte u kojima se šalju fiskalni računi ili slipovi za nagradnu igru besplatne i da se ne plaća poštarina za njihovo slanje.

Nagradna igra „Uzmi račun i pobedi”, čiji je cilj motivisanje građana da se uključe u borbu protiv sive ekonomije i podigne poreski moral kod građana počela je zvanično 1. februara , besplatnim slanjem koverti sa najmanje 10 fiskalnih računa ili slipova izdatih u 2017. sa iznosima od najmanje 100 dinara.

Računi i slipovi se šalju isključivo u kovertama koje se besplatno preuzimaju u Poštama Srbije i njihovo slanje je besplatno.

Na kovertama za nagradnu igru naznačena je adresa slanja, a građani samo treba da napišu svoje podatke – ime i prezime, adresu, poštanski broj ili adresni kod, kao i kontatk telefon radi lakše komuunikacije ukoliko pošiljalac bude izvučen.

You May Also Like

More From Author

28Comments

Add yours

+ Leave a Comment