BAČKA TOPOLA – FUDBALERI “TSC”-a, RESPEKT ZA SVE, U BORBI DO POBEDE

Estimated read time 2 min read

Prvoligaški fudbalski karavan ulazi u drugo takmičarsko kolo. “TSC” iz Bačke Topole dočekuje , na stadionu u Gradskom parku, ekupu “Radničkog” iz Pirota , nakon pobede  u prvom kolu i osvojena tri boda.

Minulog vikenda u Jagodini su igrale ekipe “Jagodine”  i  “TSC”-a.   Podsetimo, bačkotopolčani su, pod imenom AIK Bačka Topola bili, dugogodišnji drugoligaš na sceni SFRJ , ovo je bio njihov praktično povratak, među klubove drugog stepena takmičenja u državi. Taj povratak je bio dobar, jer su savladali Jagodinu sa rezultatom, 0: 1.

“Dobar start, je mnogo značio,  da ekipa,  na početku takmičarske sezone dobije samopouzdanje. Cela nedelje je prošla na tom “fonu”, što nam daje nadu , da ćemo utakmicu pred nama uspešno privesti kraju. U ovoj ligi, gde je mnogo izjednačenih ekipa, svaka je utakmica priča za sebe i zato moramo stalno biti na oprezu. Respektujemo Radnički, kao ekipu, koja je lani beležila dobre rezultate. Poštujemo svakoga ali isto tako mislim da možemo pobediti bilo koju od konkurentnih ekipa. Mora se imati u vidu, da imamo,  jedan broj igrača, koji imaju mali broj prijateljskih utakmica u nogama i povredjenog MIlićevića  ali to znači i da njihova puna forma tek treba da dodje, što je obećavajuće.”- kaže šef stručnog štaba “TSC”-a , Petar Kurčubić.

” Ostaje nam da još popravimo igru i u utakmici pred nama ostvarimo povoljan rezultat. Prvi put igramo pred domaćom publikom i mnogo bi nam značilo da tribine budu pune. “- veli kapiten Nemanja Jorgić

“Naše je da se borimo na terenu, za loptu više u našim nogama, da nadigramo protivnika i pobedimo. Nova smo ekipa u ovom rangu takmičenja ali to nas ne sprečava da uvek idemo na pobedu”-ističe Aleksandar Davidov.

 

Raspored utakmica 2.kola:

Prva liga 2.kolo dan sat
Bačka Topola: TSC Radnički (P) : subota 17 h
Novi Sad: Proleter Temnić : ponedeljak 17 h
Bežanija: Bežanija Sloboda : petak 17 h
Vranje: Dinamo Inđija : subota 17 h
Dobanovci: Budućnost Teleoptik : subota 17 h
Gornji Milanovac: Metalac Radnički (K) : subota 19 h
Čelarevo: ČSK Pivara Novi Pazar : subota 17 h
Jagodina: Jagodina Sinđelić : subota 17 h

You May Also Like

More From Author