ISPUNJENO OBEĆANJE – NOVI KOŠARKAŠKI TEREN U BAČKOJ TOPOLI

Estimated read time 2 min read

U okviru programa razvoja sporta u  Bačkoj Topoli, jedan od prioriteta je razvoj i obnova sportske infrastrukture, kako bi se što više dece uključilo u sistem sporta. Otuda i završetak izgradnje košarkaškog terena, pored sale Gimnazije “Dositej Obradović ” u Bačkoj Topoli, koji je okončan , u rekordnom roku. Vrednost investicije je 3.026.230,20 dinara a realizovan je u kordinaciji lokalne samouprave.

“Zadovoljstvo je videti još jedan uspešno realizovan projekat, pre svega na radost svih sportista, u okviru pozitivne strategije u sveobuhvatnom programu razvoja sporta u opštini. Osim danas uručene i montirane  opreme – stolica za tribine, pribavlja se ostala oprema. Kako smo obećali , tako i završavamo, još jedan sportski objekat, kako školskoj omladini tako i sportskim klubovima. Bačka Topola je i do sada bila “rasadnik” sportista. Ovom činimo da se stvori još bolja osnova , za neke nove generacije, koje će davati vrhunske sportiste, iz ove male sredine.”- kaže Milan Janus član opštinskog veća  u resoru sporta.

Janus je naglasio da se izgradnja novih, kao što je ovaj košarkaški, ali i rekonstrukcija postojećih sportskih objekata na teritoriji opštine Bačka Topola, nastavlja  u 2017. godini. Pored ovog objekta do sada su stvoreni bolji uslovi u sali “Čaki Lajoš”, Gimnazije…. Nastojimo da adaptiramo već postojeće objekte kako bi deci približili školski sport, kao i različite trenažne procese.

 

 

 

You May Also Like

More From Author