FUDBALERI “TSC”-a, U SUBOTU, OČEKUJU EFIKASNIJI NAPAD, NA DOMAĆEM TERENU

Estimated read time 2 min read
  •  TSC Bačka Topola – Proleter Novi Sad u 4. kolu Prve lige Srbija
  • BAČKA TOPOLA – Fudbaleri TSC Bačka Topola dočekuju u subotu na svom terenu novosadski Proleter u 4. kolu Prve lige Srbija, sa namerom da pokažu da su poboljšali efikasnost u napadu, izjavio je danas na konferenciji na novinare šef stručnog štaba Petar Kurćubić.

“U prethodna tri kola zabeležili smo dva remija i jednu pobedu minimalnim rezultatom. Zadovoljan sam kako funkcioniše odbrana, ali je neophodno da poboljšamo efikasnost u napadu. Na tome stalno radimo i verujem da ćemo uspeti da to pokažemo i na utakmici u subotu”, kazao je Kurćubić.

Kurćubić je dodao i da su svi igrači zdravi i spremni da pruže dobru igru.

Centralni vezni igrač David Šinković rekao je da će se ceo tim potruditi da bude konkretniji u napadu, a da pri tome ne zapostavi odbrambene zadatke. “Utakmica na domaćem terenu je dodatni motiv za pobedu”, kazao je Šinković.

Napadač Ognjan Damnjanović takođe je rekao da veruje da će u predstojećoj utakmici ekipa biti bliža protivničkom golu. “U tri kola postigli smo jedan gol i time nismo zadovoljni, ali na tome radimo i verujem da ćemo uskoro videti rezultate”, kazao je 32-godišnji napadač TSC-a.

Utakmica TSC – Proleter Novi Sad igraće se u subotu 9. septembra, od 16.30 h, na Gradskom stadionu u Bačkoj Topoli. Ulaz na stadion je slobodan.

U dosadašnjem toku takmičenja, ekipa TSC je neporažena, sa jednom pobedom i dva remija, a do sada nije primila ni jedan gol. Prošlog vikenda u TSC je u gostima igrao nerešeno (0:0) sa Sinđelićem, i trenutno zauzima 9. mesto sa 5 bodova, koliko ima i osmoplasirani Novi Pazar.

Proleter iz Novog Sada ima 6 bodova i zauzima 3. poziciju na tabeli Prve lige Srbija.

You May Also Like

More From Author