ODLUČNI DA POKAŽEMO NAJBOLJE IZDANJE

Estimated read time 2 min read
  • TSC Bačka Topola u 11. kolu Prve lige Srbija želi pobedu u gostima

BAČKA TOPOLA – Fudbaleri TSC Bačka Topola u nedelju, 29. oktobra, gostuju Fudbalskom klubu Inđija, u 11. Kolu Prve lige Srbija. U klubu iz Bačke Topole očekuju da će tim pružiti maksimum i potvrditi prednost na tabeli u odnosu na protivnika.

„Protivnik FK Inđija je trenutno u donjem delu tabele, jer je ušao u seriju loših rezultata. Ipak, to je ekipa koja na svom terenu igra veoma borbeno i organizovano. Mi moramo da igramo mnogo bolje nego na prethodnom gostovanju, kada smo od Teleoptika izgubili 0:2“, kazao je šef stručnog štaba Petar Kurćubić.

Prema njegovim rečima, ukoliko budu pružili dobru igru, igrači TSC sigurno mogu da očekuju i dobar rezultat.

„Ako mi pokažemo svoje najbolje izdanje, možemo da igramo sa svima na pobedu. U meču sa Inđijom, s obzirom da je gostovanje, dobar rezultat je i remi, ali ćemo sigurno pokušati da trijumfujemo“, rekao je Kurćubić.

Svi igrači TSC su spremni i zdravi, a atmosfera u timu je dobra, s obzirom na to da je prošle sedmice, u 10. kolu, ostvarena pobeda protiv Budućnosti iz Dobanovaca (1:0).

Utakmica FK Inđija – TSC igraće se u nedelju 29. oktobra, od 13.30 h, na stadionu u Inđiji.

U dosadašnjem toku takmičenja, ekipa TSC je zabeležila četiri pobede, četiri remija i dva poraza,  i trenutno sa 16 bodova zauzima 6. mesto na tabeli Prve lige Srbija. Inđija je 11. na tabeli sa 11 bodova.

You May Also Like

More From Author