POLITIČKE STRANKE STRAHUJU OD POMRAČENJA SUNCA A GRADJANIMA PORUČUJU DA GLEDAJU U PAPIR A NE U NEBO

Ovaj put dogadja se 21.juna na Dan izbora u Srbiji, kada će gradjani glasati na republičkom , pokrajinskom i lokalnom nivou.

Užitak za ljubitelje nebeskih fenomena i preokret života iz temelja.

Možemo sa punim pravom reći da je pomračenje Sunca verovatno najspektakularniji periodični astronomski događaj. U slučaju potpunog pomračenja dan se pretvori u sumrak, na dnevnom nebu vidimo zvezde i planete, na kratko dođe do pada temperature… Takođe, prstenasto pomračenje Sunca ostavlja bez daha, kako kroz teleskop ili dvogled sa zaštitnim filterima tako i na fotografijama. Ovaj put dogadja se 21.juna na Dan izbora u Srbiji, kada će gradjani glasati na republičkom , pokrajinskom i lokalnom nivou.
Sunce utiče na društveni status, energiju, vitalnost.Da li njegovo pomračenje aktivira suprotnost, pitaju se politički poslenici željni osvajanja fotelja bilo u parlamentarnim, odborničkim klupana ili na političkim pozicijama koje iz “pobede” proizilaze.
Prvo, na globalnom planu, ovo najavljuje promenljivost meteoroloških prilika, jačanje klimatskih promena, a moguće su i velike prirodne nepogode, što jeste nevolja ali ovoga trenutka nije prioritet u vreme kada je prioritet razmišljanja, kako osvojiti vlast.
Pomračenje ukazuje na to da će se planeta još dugo baviti pandemijom, ali i njenim posledicama, na prvom mestu ograničenjima koja će se na razne načine provlačiti i u narednom periodu. Ovaj aspekt je veliki “neprijatelj” socijalnog i društvenog života što bi moglo da utiče na promenu raspoloženja birača u poslednjem trenutku, tako da siguran glas može da bude i nesiguran u trenutku zaokruživanja političke opcije za koju se glasa.
Ovo pomračenje Sunca kod pojedinih osoba može da preokrene život iz temelja i može da se oseća najmanje 4 nedelje do 6 meseci. Bitno je da dobro razmislite šta želite, a uz pomoć Jupitera možete uraditi dosta toga i čak nadmašiti svoje mogućnosti. Pa eto i recepta za one željne političke vlasti da ovih dana malo porade na sebi ako to već nisu onda kada je trebalo. I da dok budete čekali u redu za glasanje, ponesite sa sobom zagaravljeno staklo i poglednite koji put u nebo i pomolite se. Svima nam to treba. Oni kojima je molitva strana, prirediće, muzičku terevenku u vreme izborne tišine pod obrazloženjem “privatne” žuke . Kad je neko “mozak” on može da predribla celu politiku, pa i sebe.

You May Also Like

More From Author