X TIM URUČIO VOZILA TSC-u

  • Partnerstvo Fudbalskog kluba TSC i ovlašćenog prodavca Isuzu vozila

BAČKA TOPOLA,Fudbalski klub TSC Bačka Topola je preuzeo dva nova pik-ap vozila Isuzu D-Max, čime je nastavljeno uspešno partnerstvo ovog fudbalskog kluba sa Kompanijom X-Tim Logistic, ovlašćenim prodavcem i serviserom Isuzu vozila.

Na Fudbalskoj akademiji TSC u Bačkoj Topoli, vozila Isizu uručena su klubu, ispred koga su bili predsednik kluba Janoš Žemberi, direktor kluba Sabolč Palađi, kao i šef stručnog štaba TSC-a Mladen Krstajić.

„Sada je taj period godine kada dovodimo nove igrače, pojačavamo ekipu. U ovom trenutku, dovodimo i pojačanja u vozilima i verujemo da ćemo ovim vozilima stići do mnogih novih pobeda, sa našim pojačanim timom“, rekao je Palađi.

Direktor X-TIM Logistic Aleksandar Slijepčević ispred kompanije izrazio je zahvalnost što su primljeni u TSC Porodicu i što im je omogućeno da na taj način budu deo jedne fudbalske bajke.

Aleksandar Slijepćević ispred x tima uručio vozila

„Ovo su najsavremenija pick-up vozila na svetskom tržištu i nama je zadovoljstvo što smo u prilici da ih danas uručimo baš TSC-u“, rekao je Slijepčević.

Partnerstvo TSC i X Logistic Tima počelo je 2019. godine, kada su se lako dogovorili o partnerstvu, koje je proizašlo iz sličnih ambicija, da uspešno nastupaju na teritoriji cele Srbije, TSC u fudbalskoj Superligi, a X-Tim sa Isuzu vozilima na domaćem tržištu automobila.

Nova vozila koja su danas uručena voziće šef stručnog štaba Mladen Krstajić, i direktor kluba Sabolč Palađi. Vozila, kao i prethodna, brendirana obeležjima kluba, čime se partneri posebno ponose.

You May Also Like

More From Author