MOJA SRBIJA KREĆE SA JUGA

Vučić će, kako je rečeno, zatražiti podršku naroda za odbranu Srbije i od subote, 11. marta, započeće razgovore sa stanovništvom na jugu Srbije, najverovatnije u Vranju. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić započinje formiranje Narodnog pokreta za državu i u narednom periodu će obići sve delove zemlje, potvrđeno je Tanjugu u predsedništvu. USKORO I SEVERNOBAČKI OKRUG

„Moramo da podignemo glavu i glas za normalnu i snažnu Srbiju koja će da brine o sebi, a ne o drugima i da se suprotstavimo svim ovim teškim bolestima koje su u političkom smislu ophrvale naše društvo“, poručio je Vučić , nedavno za televiziju Pink.

Kako su prethodno preneli beogradski mediji, Vučić ubrzano radi na stvaranju nove organizacije čiji je, najerovatniji, radni naziv Moja Srbija.

Sa formiranjem velikog nacionalnog pokreta za opstanak i napredak Srbije koji je najavio još prošle godine, predsednik Srbije Aleksandar Vučić započeće ovog vikenda, a podršku će najverovatnije zatražiti prvo u Vranju, gde ga očekuju u subotu, 11. marta.

Dok nacionalni mediji uveliko pišu o tome da će predsednik Srbije i lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić razgovore sa stanovništvom započeti upravo sa juga, a prema nezvaničnim saznanjima, osim Vranja, ovog vikenda obići i ostala mesta u Pčinjskom okrugu, zvanične potvrde još nema, niti su poznate tačne lokacije na kojima će Vučić biti.

Stvaranje velikog državotvornog i nacionalnog pokreta za opstanak i napredak Srbije Vučić je najavio još septembra prošle godine. Predsednik Srbije  Aleksandar Vučić, započinje formiranje Narodnog pokreta za državu i u narednom periodu će obići sve delove zemlje, potvrđeno je danas Tanjugu u predsedništvu.

You May Also Like

More From Author