POKLON PERUTNINE DOMU ZDRAVLJA DR JANOŠ HADŽI

Zahvaljujući donaciji Perutnine Ptuj Topiko Domu zdravlja u Bačkoj Topoli ponovo je omogućen važan deo pregleda i dijagnostike na ORL odeljenju.

Timpanometar Interacoustics MT10 je uređaj koji omogućava utvrđivanje stanja srednjeg uha i veoma je važan u dijagnostici privremenog ili trajnog oštećenja sluha, pogodan je za upotrebu kod male dece kao i kod pacijenata koji se teško testiraju. Ovaj uređaj je na ORL odeljenju neophodan u svakodnenom radu u slučaju dece i odraslih, ali i u vreme sistematskih i lekarskih pregleda, izjavila je dr Danijela Červanak, specijalista ORL.

 Društvena odgovornost kao i neposredna pomoć lokalnoj zajednici su od velike važnosti za kompaniju Perutnina Ptuj Topiko što se ogleda kroz više završenih projekata ovog tipa kao i onih koji se planiraju za budućnost.

 “U svim zemljama u kojima imamo proizvodnju, pokušavamo održati dobre odnose, pa nam je stalo da tako bude i ovde. Jedan problem smo rešili 2020. godine, to je bio prvi prečistač otpadnih voda, koji je promenio kompletan pristup proizvodnji. Drugi korak je saradnja sa Poljoprivrednom školom u smislu prakse, držanje obuka, a sada smo evo i u Domu zdravlja”, istakao je generalni direktor Aleksej Utešev.

“U Perutnini Ptuj Topiko se mnogo promenila situacija, i gledajući opštinu nisu ovo jedini vidovi pomoći kojima smo se odazvali, zahvaljujući podršci novog direktora. Nastojimo da smo prisutni, da pomognemo, da budemo društveno odgovorni onako kako dolikuje”, izjavio je rukovodilac sektora investicija Ivan Stanojević.

You May Also Like

More From Author