BAČKOTOPOLSKA MOTORIJADA OBORILA SVE REKORDE

Nezapamćen broj motora sa svih strana, nekoliko stotina klubova se „čekiralo“ u kampu što je zaista rekord o kome smo nekada samo sanjali.Fenomenalni vremenski uslovi, nebo plavo kako to samo u BAČKOJ biti može, pokazalo je da je i Bog na našoj strani, a mi smo dali sve od sebe da i druge stvari, na koje mi možemo uticati, budu na nivou. – navode u MK SINOVI SEVERA. Bačkotopolska motorijada još jednom oborila je sve rekorde.

 Život i vožnja po svojim pravilima, Old Skul (stara škola) vrijednosti i nepisani bajkerski kod. Na prvom mestu za sve istinske ljubitelje dvotočkaša je uvijek poštovanje i čast! Zato ove godine, Moto Fest ponosno vozi pod parolom: VOZI I UŽIVAJ.

Organizator ovog događaja Moto klub sinovi severa, program realizuje sa  ciljem promocije moto sporta i moto turizma u Bačkoj Topoli, kao i unapređenja sadržaja i ponude za bajkere koji svake godine u sve većem broju posjećuju ovaj događaj. U godinama koje su iza nas,Bačka Topola je zahvaljujući Moto Festu postala prepoznata kao destinacija privlačna za bajkere, koji su osim za vrijeme trajanja događaja sve češći posjetioci našeg grada i okoline. U nameri i želji da ovaj severnobački grad, bude ucrtana kao obavezna destinacija na moto rutama bajkera širom svijeta, MK “sinovi severa”, nastavlja sa svojim programskim i promotivnim aktivnostima kroz, svojevrstan „Moto Fest.”

Osmijesi, prijateljski susreti, druženje i odlična atmosfera obilježili su oba dana Moto Festa. Program je započeo sa otvaranjem , prvim egzibicijama stant vozača, a već od popodnevnih časova krenule su i svirke u Bajkers korneru. Kako je veče padala na obali jezera su se bajkerima pridružili i drugi posjetioci željni dobrog provoda i plesa uzgrupe koji su bili zadužene za dobre vibracije i sjajan muzički program u večernjim satima. Bilo je tu posetilaca iz svih krajeva svijeta, koji su posjetu Bačku Topolu iskoristili da uživaju i u dobrom provodu i muzici. I drugog moto- festivalskog dana bio je odličan program i dolazak još većeg broja prijatelja na dvotočkašima.

Miris benzina, zvuk dvotočkaša i rokendrola preplavio je sever Bačke. U graduu dolini Krivaje, slilo se na hiljade bajkera sa svih strana . Bačkotopolska motorijada još jednom oborila je sve rekorde.

You May Also Like

More From Author