POLICIJA SA GRADJANIMA BAČKE TOPOLE

Povodom obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova, slave Ministarstva i Dana policije, pripadnici Policijske uprave u Bačkoj Topoli izložili su danas u centru grada deo opreme i sredstava koje pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova koriste prilikom obavljanja svojih svakodnevnih zadataka.

Kroz razgovor sa najmlađim sugrađanima, kojima je bila najinteresantnija oprema, podsetili su ih koliko je važno da se uvek mogu osloniti na policiju.

Obeležavanje Dana Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) u BAČKOJ TOPOLI ove godine uključilo je interesantne aktivnosti koje su privukle pažnju mnogih građana. Na događaju u sredu , posetioci su imali priliku da vide raznoliku opremu koju koriste policijske snage, kao i da se upoznaju sa samim službenicima policije.

Tokom događaja, građani su mogli da razgovaraju sa policijskim službenicima, postavljaju pitanja i saznaju više o njihovom svakodnevnom radu, zadacima i izazovima sa kojima se suočavaju. Ovakvi susreti doprinose boljem razumevanju i jačanju odnosa između policije i zajednice koju oni služe.

Događaj je pružio uvid u rad policije i promovisao važnost njihovog rada u održavanju reda i bezbednosti u zajednici. Izložba opreme i interakcija sa službenicima pokazali su građanima koliko je važna uloga policije u svakodnevnom životu Bačke Topole.

You May Also Like

More From Author