Humanitarna modna revija “Test yourself“ 1.decembra

 

Povodom Svetskog dana borbe protiv HIV/AIDS-a, prvog decembra, Modni svet Srbije u saradnji sa Supermarket concept store, organizuje humanitarnu reviju edukativnog karaktera pod nazivom „Test yourself“.

Treću godinu za redom sa istim ciljem da se ujedinimo u zajedničkoj borbi protiv HIV-a, pokažemo podršku prema ljudima koji žive sa HIV-om i setimo se onih koji su umrli organizujemo humanitarnu modnu reviju,najavio  je organizator.

Uz humanitarni karakter ovaj dogadjaj ima zadatak i da podigne svest mladih i poboljša obrazovanje ljudi o prevenciji i načinima zaštite od HIV- i pobede predrasude.

Program manifestacije koncipiran je u tri segmenta – modne revije, ples i edukacija.

Konkurs za radove „Test yourself“

Organizator  je raspisao konkurs i pozvao sve fotografe I grafičke dizajnere da svojim radovima  na temu borba protiv HIV/AIDS pod sloganom TEST YOURSELF podrže taj dogadjaj.

Konkurs je otvoren do 28.novembra kada će biti odabrano  12  najboljih radova  koji će biti izloženi u Supermarket concept store na dan održavanja humanitarne modne revije dok će svi radovi biti postavljeni na facebook profile Modnog sveta Srbije.

Uslovi konkursa:

Rad mora biti na zadatu temu. Broj radova koje možete poslati je neograničen, ali samo će dvanaest odabranih radova od dvanaest različitih kreatora biti izloženo. Kreatori izabranih radova u dužnosti su da rad donesu odštampan dan pred reviju.

Radovi treba da budu A3 formata, kasirana na peni do 5mm.

Prijave slati mailom fashionworldserbia@gmail.com na pod nazivom KONKURS. Slike slati u JPEG formatu i sa maila na koji možemo da Vas kontaktiramo, a u mail napisati ime i prezime, broj telefona i kratak opis rada.

Info mail: fashionworldserbia@gmail.com

You May Also Like

More From Author

31Comments

Add yours

+ Leave a Comment