Loading

wait a moment

BAČKA TOPOLA-KOMBI SLETEO SA PUTA ČETRI TEŠKO POVREDJENA, DVA LAKŠE

Jedna osoba je životno ugrožena, a tri su teže i dve lakše povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć na auto-putu kod Bačke Topole. Povređeni su putnici u kombiju koji je sleteo s puta, a među njima je i jedan strani državljanin.

Prema navodima RTV-a , u Policijskoj upravi Suboticapotvrdjeno je da se saobraćajna nesreća dogodila se sinoć oko 19 časova i 15 minuta kada je na auto-putu Horgoš – Novi Sad, iz za sada neutvrđenih razloga, vozač putničkog kombija sleteo s puta. Sedam osoba je zadobilo povrede zbog kojih su smeštene u Opštoj bolnici u Subotici.

Njih četvoro je zadobilo teške telesne povrede, opasne po život, zbog čega su smešteni na jedinicu intenzivnog lečenja, dok je dvoje smešteno na odeljenje hirurgije.

“Jedan pacijent je upućen u Klinički centar Vojvodine, a jedna pacijentkinja je upućena u Klinički centar Srbije, u Urgentni centar, dok su dva pacijenta ostala još kod nas na lečenju na jedinici intenzivnog lečenja i jedna pacijentkinja je vitalno ugrožena i životno je ugrožena, njeno stanje je vrlo teško i neizvesno, a drugi pacijent je relativno stabilan sada”, rekao je dr Bojan Bagi, upravnik Službe za anesteziju i intenzivnu terapiju Opšte bolnice u Subotici.

Među povređenima je i jedan strani državljanin. Istraga o uzrocima nesreće je u toku.

14 thoughts on “BAČKA TOPOLA-KOMBI SLETEO SA PUTA ČETRI TEŠKO POVREDJENA, DVA LAKŠE

  1. Pingback: sbo
  2. Pingback: shrooms near me
  3. Pingback: sbobet
  4. Pingback: sbobet
  5. Pingback: Leverage
  6. Pingback: Cadence
  7. Pingback: Pokermatch info
  8. Pingback: blog here

Leave a Reply