Loading

wait a moment

ZA KUĆE IZBEGLIH, 15.000.000 , U BAČKOJ TOPOLI

Zamenica predsednika opštine Bačka Topola, Marina Popović , prisustvovala je dodeli sredstava za pomoć , otkup seoskih kuća sa okućnica namenjenih izbegličkim i raseljeničkih porodicama iz BiH, Hrvatske i republike Srpskeu pokrajinskoj Vladi. Za kupovinu kuća na području opštine obezbedjena su sredstva u iznosu od 15.000.000. dinara, uz pomoć UNHCR-a, OEBSA, Evropske banke i zemalja donatora.

Marina Popović je izrazila zadovoljstvo zbog toga što su za kratko vreme obezbeđena sredstva za kupovinu kuća za 10 porodica, koje će dobiti krov nad glavom, a time i sigurniji i bolji život, pre svega, za svoje najmlađe članove. Ona je navela da je i dalje veliki broj ljudi, po nekim informacijama oko 20 hiljada, ima izbeglički status ili status raseljenog lica, zbog čega je neophodno da se više energije i pažnje usmeri ka izbegličkoj populaciji u Vojvodini te da će u bačkotopolskoj opštini imati svi pravo da ravnopravno učestvuju i konačno se obezbede mestom za stanovanje, nakon dugih 25 godina.

„Rešavanje probleme izbeglih, prognanih i raseljenih lica, traži odgovornost i opredeljenje, da se onima kojima je pomoć najpotrebnija, zaista i pomogne“, rekla je je Marina Popović i dodala da če ovdašnja vlast u realizaciji pokazati odgovornost, prema sugradjanima, jer je rok za završetak radova ovog velikog i odgovornog posla novembar 2017.

Zamenica predsednika opštine Popović, je izrazila uverenje da će tokom sledeće godine biti više porodica koje će u svojim budućim kućama širom opštine, nastaviti svoj život zajedno s nama. I napomenula da je opština Bačka Topola jedan , od 117, članova korisnika Komesarijata za izbeglicei migracije Republike Srbije.

29 thoughts on “ZA KUĆE IZBEGLIH, 15.000.000 , U BAČKOJ TOPOLI

 1. Pingback: video-2
 2. Pingback: sezons.store
 3. Pingback: site
 4. Pingback: psy-news.ru
 5. Pingback: kin0shki.ru
 6. Pingback: mushroom
 7. Pingback: prevent screenshot
 8. Pingback: Deep Web Links
 9. Pingback: icf
 10. Pingback: xxxx
 11. Pingback: 9xflix
 12. Pingback: xnxx
 13. Pingback: 123 movies
 14. Pingback: kinokrad 2023
 15. Pingback: websites
 16. Pingback: batmanapollo.ru
 17. Pingback: 2023
 18. Pingback: ipsychologos
 19. Pingback: motorsport

Leave a Reply