Loading

wait a moment

POKRAJINSKA VLADA – PODRŠKA PROJEKTIMA BAČKE TOPOLE

Šest vojvođanskih opština dobilo je sredstva za izradu projektno-tehničke dokumentacije za izgradnju infrastrukturnih objekata na svojim teritorijama,medju njima i Bačka Topola,  a pokrajinski sekretar za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj Nenad Grbić uručio je danas u Pokrajinskoj vladi ugovore o prenosu sredstava predstavnicima tih lokalnih samouprava.

Na konkursu Pokrajinskog sekretarijata za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj opredeljeno je ukupno 2.913.000,00 dinara, a ta sredstva biće usmerena opštinama Inđija, Titel, Bač, Bačka Topola, Apatin i Bela Crkva. U Inđiji će biti započeta priprema projekta za ulaganja u industrijsku zonu, u opštini Titel će se u Šajkašu finansirati projekat za izgradnju prve faze kanalizacione mreže sa kućnim priključcima, u Baču će se u naselju Selenča raditi na građevinskoj dozvoli za crpnu stanicu fekalne kanalizacije, dok će se u Bačkoj Topoli pripremati građevinska dozvola za biciklističku stazu na Čantavirskom putu, u Apatinu dozvola za rekonstrukciju saobraćajnice a u Beloj Crkvi dokumentacija projekta izgradnje kanalizacione mreže u industrijskom parku.

Prema rečima sekretara Grbića, podrška projektima planiranja i izgradnje je novina među merama podrške lokalnim samoupravama. „Podsticaj za izradu projektno tehničke dokumentacije za razvoj infrastrukuture izuzetno je važan, imajući pre svega u vidu značaj infrastrukturnih objekata za same jedinice lokalne samouprave, kao i njihov značaj za potencijalne investitore, razvoj privrede i boljitak u svakoj opštini“, naglasio je Grbić.

Sredstva za ovaj konkurs, posvećen podršci projektima planiranja i izgradnje, obezbeđena su rebalansom budzeta za 2016. godinu, dok se u budzetu za 2017. godinu predviđa povećanje sredstava za ovakve konkurse.

 

47 thoughts on “POKRAJINSKA VLADA – PODRŠKA PROJEKTIMA BAČKE TOPOLE

 1. Pingback: dried shrooms
 2. Pingback: sbo
 3. Pingback: kardinal stick
 4. Pingback: slot999
 5. Pingback: Bilskrot Partille
 6. Pingback: beer777
 7. Pingback: uels ukrain
 8. Pingback: bahis siteleri
 9. Pingback: DPTPtNqS
 10. Pingback: qQ8KZZE6
 11. Pingback: D6tuzANh
 12. Pingback: SHKALA TONOV
 13. Pingback: chelovek-iz-90-h
 14. Pingback: 3Hk12Bl
 15. Pingback: 3NOZC44
 16. Pingback: 01211
 17. Pingback: tor-lyubov-i-grom
 18. Pingback: film-tor-2022
 19. Pingback: hd-tor-2022
 20. Pingback: hdorg2.ru
 21. Pingback: check this out
 22. Pingback: Psikholog
 23. Pingback: netstate.ru
 24. Pingback: Link
 25. Pingback: psy
 26. Pingback: bit.ly

Leave a Reply