POKRAJINSKA VLADA – PODRŠKA PROJEKTIMA BAČKE TOPOLE

Estimated read time 2 min read

Šest vojvođanskih opština dobilo je sredstva za izradu projektno-tehničke dokumentacije za izgradnju infrastrukturnih objekata na svojim teritorijama,medju njima i Bačka Topola,  a pokrajinski sekretar za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj Nenad Grbić uručio je danas u Pokrajinskoj vladi ugovore o prenosu sredstava predstavnicima tih lokalnih samouprava.

Na konkursu Pokrajinskog sekretarijata za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj opredeljeno je ukupno 2.913.000,00 dinara, a ta sredstva biće usmerena opštinama Inđija, Titel, Bač, Bačka Topola, Apatin i Bela Crkva. U Inđiji će biti započeta priprema projekta za ulaganja u industrijsku zonu, u opštini Titel će se u Šajkašu finansirati projekat za izgradnju prve faze kanalizacione mreže sa kućnim priključcima, u Baču će se u naselju Selenča raditi na građevinskoj dozvoli za crpnu stanicu fekalne kanalizacije, dok će se u Bačkoj Topoli pripremati građevinska dozvola za biciklističku stazu na Čantavirskom putu, u Apatinu dozvola za rekonstrukciju saobraćajnice a u Beloj Crkvi dokumentacija projekta izgradnje kanalizacione mreže u industrijskom parku.

Prema rečima sekretara Grbića, podrška projektima planiranja i izgradnje je novina među merama podrške lokalnim samoupravama. „Podsticaj za izradu projektno tehničke dokumentacije za razvoj infrastrukuture izuzetno je važan, imajući pre svega u vidu značaj infrastrukturnih objekata za same jedinice lokalne samouprave, kao i njihov značaj za potencijalne investitore, razvoj privrede i boljitak u svakoj opštini“, naglasio je Grbić.

Sredstva za ovaj konkurs, posvećen podršci projektima planiranja i izgradnje, obezbeđena su rebalansom budzeta za 2016. godinu, dok se u budzetu za 2017. godinu predviđa povećanje sredstava za ovakve konkurse.

 

You May Also Like

More From Author

536Comments

Add yours
  1. 476
    It is important for individuals to follow the dosage and instructions provided by their healthcare professional when taking dapoxetine. Overuse or misuse of the medication can lead to serious side effects and health complications.?

    Currently, dapoxetine is not available over the counter in any country. This is because it is a prescription medication that requires a healthcare professional’s evaluation to determine if it is safe and appropriate for an individual to take.?

    Priligy is generally well-tolerated, with few serious side effects.

  2. 477
    It can help men to achieve better control over their ejaculation and to increase sexual satisfaction for both partners.?

    It is important to continue taking dapoxetine as prescribed, even if you feel that it is not working. It may take several weeks of treatment for dapoxetine to be effective.?

    To ensure the safety and efficacy of Priligy, it is important to obtain the medication from a licensed and reputable pharmacy with a valid prescription. This can help to reduce the risk of adverse effects and ensure that the medication is providing the…

+ Leave a Comment