VEDRE REČI, DUHOVNOG PRIJATELJA, SVETOZARA RADIŠIĆA

Estimated read time 2 min read

Povodom predstojećih praznika (internacionalne Nove 2017. godine,Božića po Gregorijanskom kalendaru, srbskog Božića, srbsko-hrišćanske Nove godine 2017. i starosrbske 7525. Nove godine), želim svima koji uđu na ovu stranicu, ispunjenje svi želja zasnovanih na Ljubavi, Istini i Slobodi, uz ogromnu i nepresušnu volju u borbi za lepše i neprednije sutra.

Želim svim prijateljima, okupljenim na ovom mestu, savršeno poverenje zasnovano na istinskoj ljubavi i beskrajnu veru i nadu, iz kojih nastaje Sloboda. Želim vam da steknete znanje i sposobnost u ostvarivanju blagotvornih, božanstvenih nauma (na kojima se zasniva plemenitost i sreća ljudi). Želim da na životnom putu ispravljanja i dovršavanja dosegnete besprekornost, te da otvorite svoju dušu za plemenitost.

Neka vam Anđeli iz sveta apsolutne istine donesu osećaj da ste zauvek zaštićeni. Neka vam davanje iz ljubavi iznedri osećaj bogaćenja. Želim vam da osetite treptaje samilosti. Neka vas Duhovi oblika nauče kako da vidite i čujete muzičku harmoniju, koja vas okružuje. Neka vas Dinamisi vode za ruku kroz životna iskušenja, a Heruvimi ispune mudrošću. Neka vas Serafimi odvedu u prostranstva koja još ne slutite.

Želim vam svima, ostvarivanje snova na javi i dane prepune blagosti, radosti, topline i osmeha.

Neka vas sreća svuda prati! Neka vas vole omiljene osobe, baš kao što dobrota i strpljivost vole Ljubav!

You May Also Like

More From Author

474Comments

Add yours

+ Leave a Comment