POREZ NA PRIHODE OD SAMOSTALNIH DELATNOSTI PORASTAO ZA GOTOVO 40 POSTO

Estimated read time 1 min read

VEĆ nekoliko godina zaredom, opštinske vlasti u Bačkoj Topoli su na “slatkim mukama” kada je reč o budžetu koji iznosi oko 1,1 milijardi dinara. Na izmaku godine je skupštinska većina, Saveza vojvodjanskih Madjara i Srpske napredne stranke sa koalicionim partnerima, prihvatila još jedan rebalans opštinske kase, u kojem je ostvaren višak od oko 4 posto. Ovakvi rezultati su, kažu, ostvareni racionalnim ponašanjem korisnika budžeta, opštinskih vlasti ali i većim uplatama iz zarada i poreza na imovinu. Ostvaren je i mnogo veći priliv od poreza na prihode od samostalih delatnosti , 39,9 posto veći nego u istom periodu prošle godine.

Za dvadesetak dana Skupština opštine , na ovim finsiskim osnovama raspravljaće o opštinskom budžetu koji je neka vrsta Svetog pisma ekonomske politike, skrojen je na pretpostavci da će, više novca biti potrebno za planirane investicije.

You May Also Like

More From Author

23Comments

Add yours
  1. 23
    trustbet

    … [Trackback]

    […] There you can find 81584 more Information on that Topic: btpublicnews.co.rs/2016/12/porez-na-prihode-od-samostalnih-delatnosti-porastao-za-gotovo-40-posto/ […]

+ Leave a Comment