DOM KULTURE U NOVOM RUHU

Estimated read time 2 min read

BAČKA TOPOLA- Predsednik opštine Bačka Topola, Gabor Kišlinder, izrazio je zadovoljstvo završnim radovima na rekonstrukciji Doma kulture, prilikom obilaska , kojim je želeo, da se na licu mesta, upozna sa situacijom. Objasnio je, da se , posle duže vremena stiču uslovi, za funkcionisanje života u oblasti kulture jer se privode kraju radovi na multifunkcionalnoj sali koja će omogućiti održavanje pozorišnih predstava, predstavljanje radova umetničke kolonije, održavanje takmičenja u malim sportovima.

Kišlinder ističe da je u rekonstrukciju do sada potrošeno, 22 miliona, budžetskog novca te da je preostalo još 8 miliona dinara , opredeljenih od strane Skupštinske većine, za potrošnju u 2017. godini, koji treba da se iskoriste za nabvku opreme.

Timea Čipe, direktorka ,Doma kulture kaže, da će novac biti namenjen, za nabavku sedišta, scensko rasvetne tehnike i ostale potrebne opreme. Ističe da se stiču uslovi za organizovan kulturni život u Bačkoj Topoli jer je do sada ograničavajući bio prostor , za dovodjenje ozbiljnijih pozorišnih grupa. Ukazuje, da je treća faza radova počela 9 . januara , da završetak očekuje u narednih 45. dana.

Očekivanja su da če rekonstruisani Dom kulture početi sa radom početkom juna 2017. godine.

You May Also Like

More From Author

594Comments

Add yours
  1. 511
    Men with PE may feel frustrated and discouraged, but it is important to remember that effective treatment is available.?

    There is also a growing interest in using alternative therapies such as acupuncture and herbal medicine to treat premature ejaculation.?

    It is important to compare prices of dapoxetine across different pharmacies and online retailers in order to find the best deal. Some pharmacies may offer discounts or promotions that can help to reduce the cost of dapoxetine.

+ Leave a Comment