Loading

wait a moment

DOM KULTURE U NOVOM RUHU

BAČKA TOPOLA- Predsednik opštine Bačka Topola, Gabor Kišlinder, izrazio je zadovoljstvo završnim radovima na rekonstrukciji Doma kulture, prilikom obilaska , kojim je želeo, da se na licu mesta, upozna sa situacijom. Objasnio je, da se , posle duže vremena stiču uslovi, za funkcionisanje života u oblasti kulture jer se privode kraju radovi na multifunkcionalnoj sali koja će omogućiti održavanje pozorišnih predstava, predstavljanje radova umetničke kolonije, održavanje takmičenja u malim sportovima.

Kišlinder ističe da je u rekonstrukciju do sada potrošeno, 22 miliona, budžetskog novca te da je preostalo još 8 miliona dinara , opredeljenih od strane Skupštinske većine, za potrošnju u 2017. godini, koji treba da se iskoriste za nabvku opreme.

Timea Čipe, direktorka ,Doma kulture kaže, da će novac biti namenjen, za nabavku sedišta, scensko rasvetne tehnike i ostale potrebne opreme. Ističe da se stiču uslovi za organizovan kulturni život u Bačkoj Topoli jer je do sada ograničavajući bio prostor , za dovodjenje ozbiljnijih pozorišnih grupa. Ukazuje, da je treća faza radova počela 9 . januara , da završetak očekuje u narednih 45. dana.

Očekivanja su da če rekonstruisani Dom kulture početi sa radom početkom juna 2017. godine.

4 thoughts on “DOM KULTURE U NOVOM RUHU

  1. Pingback: pic3456
  2. Pingback: elangqq dominoqq
  3. Pingback: relx

Leave a Reply