Loading

wait a moment

“ČUVARI DEČIJEG SPORTA” ČUVAJU TRADICIJU FUDBALA

BAČKA TOPOLA – Okončan je turnir, u fudbalu,  na male goliće, u sali škole „Čaki Lajoš“, najveća sportska manifestacija opštine Bačka Topola, u oganizaciji „Čuvara dečijeg sporta“. Pobednik u seniorskoj konkurenciji je ekipa Vrbasa, najbolji igrač- Dragan Komazet. Najviše golova postigao je Roland Horvat. Prvoplasirana ekipa osvojila je, novčanu nagradu , od 43.200,00 dinara. Drugoplasirana ekipa je „Othon“ sa nagradom od 25.920,00 dinara a trećeplasirana „Skaj“ sa nagradom od 17,280,00 dinara.

Naše zadovoljstvo je veliko. Nadmetanje u fubalu potrajalo je, gotovo mesec ipo dana. Bila je to prva revija ovoga sporta u svim kategorijama. Na terenu i oko njega našlo se preko 300 takmičara. Gotovo svakodnevno , ovaj sportski dogadjaj, je pratio veliki broj gledalaca. Učesnici turnira pružili su im užitak i zadovoljstvo sjajnom i zanimljivom igrom. Ispunili smo cilj, da napravimo masovno takmičenje, pre svega, mladjih fudbalera. Pored 18 seniorskih ekipa takmičilo se 20 iz kategorije – petlići, pioniri, kadeti. Poseban poklon gledaocima bila je revijalna utakmica igrača, škole fudbala TCS. Igrom su posvedočili da budučnost fudbala u Bačkoj Topoli, zagarantovana.“ – kaže profesor Radovan gardašević.

Medju najmladjim (petlići) prvo mesto pripalo je ekipi „Čaki Lajoš“, drugo TCS, treće „Gunaroš“.Kod pionira, prvi je bio „Frizerski salon Miloš“, drugiTCS i treći „Sparta“ . Kod kadeta poredak je „Bela kuća“, „Lovćenac“, „Legija“.

„ Turnir su pomogli opština Bačka Topola i istoimena Mesna zajednica, kao generalni pokrovitelji a moram da se zahvalim svim ljudima iz Organizacionog odbora turnira , za njihov vredan trud i zalaganje dodaje Gardašević.

44 thoughts on ““ČUVARI DEČIJEG SPORTA” ČUVAJU TRADICIJU FUDBALA

  1. Pingback: stromectol india
  2. Pingback: stromectol scabies
  3. Pingback: stromectol france
  4. Pingback: stromectol generic
  5. Pingback: buy viagra online
  6. Pingback: canada medication
  7. Pingback: canadadrugs

Leave a Reply