POSLE DEČIJEG IGRALIŠTA SLEDE NOVE INVESTICIJE U BAČKOJ TOPOLI

Estimated read time 2 min read

Predsednik Skupštine opštine Bačka Topola Saša Srdić, sa sardnicima, otvorio je danas igralište za decu, u centru Bačke Topopole. Objasnio je,  da je to samo deo sadržaja koji će se raditi u narednom periodu. Kao novi  posao najavio je izgradnju pešačke staze,  u Dunavskoj ulici, koja će povezati centar sa obdaništem “Bambi”.

“Prihvatamo sve sugestije gradjana, koje su od opšte koristi. Smatramo da ćemo na ovaj način otkloniti još jedno “usko grlo” u gradu jer je kretanje dece i roditelja do ove predškolske ustanove , nebezbedno. Košarkaško igralište, koje je bilo u sastavu sportsko rekreacionog centra “Venus” izmestićemo u širi centar grada, nedaleko od igrališta za mali fudbal i sale Gimnazije”. Namera nam je da uposlimo i industrisku zonu. Pored već najavljene mlekare, koja bi trebala da počne sa radom u septembru, postojeće firme otkupljuju zemljište radi širenja kapaciteta a najavljuju se i novi investitori. Posebno nam je drago da žele da ulažu privrednici iz Bačke Topole.-kaže Saša Srdić.

Pojasnio je da je veći deo novca iz budžeta , za ove radove obezbedjen, te da će radovi biti efikasno izvedeni. Odgovorio je i na pitanje o ceni dečijeg igrališta,  koje je minulih dana zaokupilo pažnju javnosti, rekavši da je sve koštalo oko 1,2 miliona dinara, da je bio raspisan tender,  na koji se javio samo jedan izvodjač radova, koji je i dobio posao, te da su svi troškovi u potpunosti transparentni, za svakoga koga to interesuje.

You May Also Like

More From Author

27Comments

Add yours
  1. 1
    sbobet

    … [Trackback]

    […] There you will find 31802 more Information on that Topic: btpublicnews.co.rs/2017/04/posle-decijeg-igralista-slede-nove-investicije-u-backoj-topoli/ […]

+ Leave a Comment