SPUŠTENA ZAVESA, NA TURNIR U MALOM FUDBALU, “TOPOLA 2017”

Estimated read time 2 min read

Finalnim mečom između Lampione meridiana iz Bačke Palanke i Agrar prometa iz Bajmoka spuštena je zavesa, na novo izdanje, tradicionalnog turnira “TOPOLA 2017” u malom fudbalu. Ovogodišnji prvak je ekipa Lampione meridijan, drugoplasirana ekipa je Agrar promet, trećeplasirana, Krivaja, iz istoimenog mesta a četvti na tabeli su igrači Česma investa iz Apatina.

Najbolji igrač turnira je Slobodan Rajčević, najbolji golman Nikola Banjanin a strelac Nemanja Ćirić.

“Sada kad je sve završeno, možemo sa ponosom istaći da smo u Bačkoj Topoli, uspeli da letnji turnir podignemo na višu lestvicu. Na jednom mestu su se okupili profesionalni igrači, amateri i pokazali da se u našoj zemlji neguje sport a više hiljada gledalaca potvrdilo je interesovanje i želju za ovakvim ugodjajem”- rekao je član opštinskog veća Milan Janus.

Na svečanosti završetka turnira, na terenu malih pored Gimnazije “Dositej Obradović” je, uz čestitke i najbolje želje osvajačima medalja i pehara, Nemanja Simović, iz Organizacionog odbora turnira “Topola 2017”, pred brojnim uglednim gostima, sportskim radnicima, članovima porodica sportista,  istakao da su ovi sportisti učinili pobednicima i sve nas jer su pokazali kako sport na jednom mestu može da združi i ujedini. On je podsetio da je dužnost, svih koji brinu o sportu  da odaju priznanje onima koji su to zaslužili, i da će bezrezervno podrška na putu daljih uspeha ovih sportista biti nastavljena.

Veliko finale odigrano je nakon kraćeg kulturno-umetničkog performansa koji je izveo Žarko Pribaković. Ovaj performans održan je u sklopu kampanje za promovisanje kulture i sporta.

Cilj kulturne kampanje je, da ovakve sadržaje bar na kratko, da promovišu kulturu među stanovnicima grada, upoznaju ih sa mladim autorima, podstaknu pre svega mlađe generacije na umetničko stvaralaštvo i oplemeni svakodnevicu sugrađana.

You May Also Like

More From Author