MEDJUNARODNI FUDBALSKI TURNIR “TSC CUP”

Estimated read time 2 min read

Međunarodni fudbalski turnir „TSC CUP“ za pionirske selekcije (igrači rođeni 2004.) šest klubova iz Srbije i regiona,  počinje , u utorak, 15. avgusta u Bačkoj Topoli i Bajši, uporedo na dva fudbalska terena.

Utakmice će početi u 10.00h, a snage će odmeriti, pored domaćina turnira, Fudbalskog kluba TSC Bačka Topola, i pioniri FK PartizanFK Vojvodine,  mađarskih klubova Ferencvaroš i Puškaš akademije, kao i hrvatskog Nogometnog kluba Osijek.

„Ovo je četvrti međunarodni turnir kluba TSC Bačka Topola. Kao i prethodne turnire, i ovaj skup mladih fudbalera vidimo kao odličnu priliku za razvoj   talenata iz celog regiona. Naš mladi tim dobija šansu da odmeri snage i veštine sa vršnjacima iz zemlje i iz regiona, da sklope nova prijateljstva, druže se kroz sport i da samim tim napreduju“, rekao je Janoš Žemberi, vlasnik SAT-TRAKT-a, generalnog sponzora kluba.

Po završetku turnira, tri najbolja kluba dobiće pehare. Takođe, i ostali učesnici dobiće plakete za učešće, a biće proglašeni i najbolji igrači turnira.

TSC iz Bačke Topole planira da nastavi da organizuje međunarodne turnire za mlađe selekcije i da i dalje na taj način doprinosi razvoju fudbala i mladih fudbalera.

Organizator turnira je Fudbalski klub TSC i generalni sponzor kluba, kompanija SAT-TRAKT,  jedan je od vodećih distributera kablovske televizije, kao i jedan od vodećih internet provajdera u Srbiji.

Turniru će prisustvovati i menadžeri klubova, skauti za mlade fudbalere i drugi sportski radnici koji rade sa mladim fudbalskim naraštajima.

You May Also Like

More From Author