FK JEDINSTVO IZ RUMENKE POBEDNIK SAT TRAKT CUP-a

Estimated read time 2 min read
  • Proglašeni pobednici SAT-TRAKT CUP-a,  turnira u fudbalu za igrače rođene 2006. godine

FK Jedinstvo iz Rumenke pobednik je juče održanog fudbalskog turnira SAT-TRAKT CUP, koji su tradicionalno, petnaesti put, organizovali Fudbalski klub „Bajša“ i kompanija SAT-TRAKT , za mlade igrače rođene 2006. godine.

FK Jedinstvo iz Rumenke je u finalu protiv FK  Tatre  iz Kisača  pobedio posle boljeg izvođenja penala rezultatom 4:3, jer je u regularnom toku utakmica završena rezultatom 0:0.

Za najboljeg igrača ovogodišnjeg turnira proglašen je Mateja Petkovski  iz FK Tatre (Kisač) , dok je golman  Filip Pavkov iz FK Jedinstva (Rumenka) poneo titulu najboljeg čuvara mreže. Najbolji strelac bio je Milan Kovačev iz FK Mladosti (Turija).

Po završetku utakmica Janoš Žemberi  vlasnik SAT-TRAKT-a, zahvalio se učesnicima i  dodelio nagrade najboljem igraču, strelcu i golmanu turnira dok su   pehari i majice dobili  svi učesnici.  

„Učešće u organizaciji turnira za mlade igrače predstavlja jedan od načina na koji kompanija SAT-TRAKT doprinosi lokalnoj zajednici u kojoj posluje, a doprinosimo i razvoju sporta u celini, fudbala posebno. Važno nam je i da sportskoj javnosti Srbije predstavimo nove mlade fudbalske nade, koje na ovakvim turnirima pokazuju  svoj talenat. Oni takođe stiču dragoceno iskustvo i na taj način napreduju i kao ličnosti i kao igrači“, rekao je Janoš Žemberi  vlasnik SAT-TRAKT-a, kompanije koja je sponzor turnira.

Na turniru se takmičilo  19 ekipa u tri grupe, a rezultati završnice su bili sledeći:

 

U polufinalnoj utakmici je FK Tatra (Kisač) pobedila OFK Olimpik (Apatin), rezultatom 1:1, penalima 3:2. FK Jedinstvo (Rumenka) savladalo je FK Bačka (Pačir) rezultatom 2:0, dok je na utakmici za treće mesto  je OFK Olimpik (Apatin) savladao FK Bačka (Pačir) rezultatom 2:0.

You May Also Like

More From Author