PARTIZAN OSVOJIO “TSC CUP” BAČKE TOPOLE

Estimated read time 2 min read
  • Fudbalski klub Partizan pobednik međunarodnog turnira „TSC CUP“ u Bačkoj Topoli

Međunarodni fudbalski turnir „TSC CUP“, u organizaciji “Topolskog Sportskog Club-a” (TSC) i kompanije SAT-TRAKT, za mlade igrače rođene 2004, održan je juče u Bačkoj Topoli i Bajši, uporedo na dva fudbalska terena.

Fudbalski klub Partizan iz Beograda je u finalu protiv Nogometnog kluba Osijek iz Osijeka pobedio rezultatom 1:0 i osvojio prvo mesto.

Treće mesto je pripalo Fudbalskom klubu Vojvodina iz Novog Sada, koji je savladao domaćina Fudbalski klub TSC iz Bačke Topole nakon boljeg izvođenja penala rezultatom 4:2, jer je u regularnom toku utakmica završena rezultatom 1:1. Domaćin TSC je takmičenje završio kao četvrtoplasirana ekipa. Peto mesto je osvojio mađarski fudbalski klub Puškaš akademija iz Felčuta, pobedivši Ferencvaroš iz Budimpešte rezultatom 1:0.

Za najboljeg igrača ovogodišnjeg turnira proglašen je Leon Tretinjak iz NK Osijek, dok je golman Momčilo Kovačević iz FK Vojvodine poneo titulu najboljeg čuvara mreže. Najbolji strelac bio je Vanja Vlahović iz FK Partizan.

Ovo je četvrti međunarodni turnir kluba TSC Bačka Topola. Kao i prethodne turnire, i ovaj skup mladih fudbalera vidimo kao odličnu priliku za razvoj   talenata iz celog regiona. Naš mladi tim dobija šansu da odmeri snage i veštine sa vršnjacima iz zemlje i iz regiona. Mladi igrači sklapaju nova prijateljstva, druže se kroz sport i samim tim napreduju“, rekao je Janoš Žemberi, vlasnik SAT-TRAKT-a, generalnog sponzora kluba.

Janoš Žemberi se po završetku utakmica zahvalio svim učesnicima. Pobednicima turnira, prvoplasiranim ekipama, dodelio je pehare, uručio nagrade najboljem igraču, golmanu i strelcu, dok su majice dobili svi učesnici.

Prema rečima Janoša Žemberija, turnir je važan i za lokalnu zajednicu, i svake godine je veoma dobro posećen.

Na ovaj način kompanija SAT-TRAKT pokazuje odgovorno ponašanje prema lokalnoj zajednici u kojoj posluje, a doprinosi i razvoju sporta u celini. Istovremeno, sportska javnost Srbije iščekuje nove mlade fudbalske nade, koje na ovakvim turnirima pokazuju svoj talenat i imaju priliku da steknu dragoceno iskustvo“, rekao je Janoš Žemberi.
Organizatori turnira su Fudbalski klub „TSC“ i generalni sponzor kluba, kompanija SAT-TRAKT, jedan je od vodećih distributera kablovske televizije, kao i jedan od vodećih internet provajdera u Srbiji.

You May Also Like

More From Author