U BAČKOJ TOPOLI PREKO 150 NAJ-AUTOMOBILA IZ REGIONA-SRBIJE, MADJARSKE, RUMUNIJE…

Estimated read time 1 min read

Na parkingu Gradske tržnice Bačke Topole  , u nedelju 17. septembra, biće održana promocija  AMERIKAN CAR Tuning Show-a, koji se ove godine održava, po prvi put. Za početak, u okviru manifestacije “Dani Bačke Topole”,  organizatori najavljuju nezaboravan provod, druženje, ali i mnogo raznovrsnih takmičenja i nagrada.

– Program počinje u 11 časova, a zvanično otvaranje biće u 12, kada će se sastati svi takmičari i otvoriti šampanjac, pošto je u pitanju “puštanje u rad novog projekta za Bačku Topolu” – rekao je Aleksandar Traparić, osnovač Auto kluba “Amerikan car Srbija”.

Program će se, kao i do sada, sastojati od styling i DB drag takmičenja, ali  i zabavnih igara poput povlačenja konopca…

Očekuje se veliki broj automobila iz Srbije i regiona, odnosno iz Mađarske, Hrvatske, Rumunije, Bugarske, Makedonije, . Jednodnevna manifestacija završiće se oko 19 časova, kada će biti dodeljene nagrade pobednicima takmičenja.

Ulaz za sve posetioce je besplatan.

Organizator manifestacije je Auto-moto klub “Amerkan car Srbija” i Opština Bačka Topola. Prema najavama očekuje se da ova manifestacija okupi veliki broj učesnika, ali i posetilaca.

 

You May Also Like

More From Author