DOGODINE ZAVRŠETAK RADOVA, U FUDBALSKOJ AKADEMIJI 40 DECE

Estimated read time 2 min read

Nemanja Nikolić izabranik mađarskog fudbalskog tima, i fudbaler tima „Chicago Fire” delio je autograme u fiskulturnoj sali osnovne škole u Bačkoj Topoli, ali je i odgovarao na pitanja dece na srpskom i mađarskom jeziku. Nakon toga usledilo je i zajedničko fotografisanje koje će mnogima biti lepa uspomena.

Nakon druženja sa decom Nemanja Nikolić je u Bačkoj Topoli posetio fudbalsku akademiju koja se gradi uz podršku mađarske vlade. Mladi sportista, poreklom iz Vojvodine smatra da će ovakav sportski kompleks predstavljati veliki podsticaj razvoju omladinskog fudbala u južnim krajevima. „Nadam se da će ovo koristiti mnogo dece koja žele da postanu fudbaleri. Dok sam bio mali, uvek sam maštao o ovakvim uslovima i ovakvoj podršci, da na jednom mestu deca dobiju svaku vrstu pomoći i u školi i u fudbalu i osnove koje, ako zaista ozbiljno žele da se bave fudbalom, mogu da im pomognu” rekao je Nemanja Nikolić.

Gradnja fudbalske akademije u Bačkoj Topoli napreduje prema planovima, a kako je rekao Sabolč Palađi, predsednik TSC kluba nastoje da na različitim forumima govore o ovoj akademiji kako bi privukli decu. Prema planovima na akademiji koja treba da bude završena naredne godine biće mesta za 40 dece.

You May Also Like

More From Author