SNS DOBIO VEĆINU U GORNJOJ ROGATICI,BAČKOM SOKOLCU,PANONIJI, MALOM BEOGRADU, TOMISLACIMA, NJEGOŠEVU, KARADJORDEVU I POBEDI

Estimated read time 2 min read
Liste kandidata, grupa gradjana , koji podržavaju Srpsku naprednu stranku Bačke Topole ,  bezrezervnom podrškom građana su ostvarile pobedu, na izborima za članove Saveta, u mesnim zajednicama- Bački Sokolac, Gornja Rogatica, Panonija, Mali Beograd, Tomislavci, Njegoševo, Karadjordjevo, Pobeda  i na četri mesta u gradu Bačka Topola, saopšteno je iz SNS-a.
Srpska napredna stranka, na čelu sa poverenikom Nemanjom Simovićem , se zahvaljuje svim građanima i građankama, na srdačnoj podršci. Iz te stranke su poručili da će se truditi da opravdaju poverenje građana i da će i dalje razvijati mesne zajedice, te da će zajedno ići napred za bržu, jaču i bolju Bačku Topolu.
Na teritoriji Bačke Topole evidentirano je 14044 registrovana birača, koji su glasali za 43 kandidata na 21. biračkom  mestu. U Pačiru su otvarena tri biračka mesta za oko dve hiljade birača, koji su birali među 18 kandidata. U Bajši su otvorena dva biračka mesta, dok u tri naselja MZ Gunaroš tri biračka mesta za 1200 registrovana birača, koji su birali među 20 prijavljenih kandidata.
U selima sa većinskim madjarskim življem, pobedu su odnele grupe grdjana koje podržavaju Savez vojvodjanskih Madjara  i u gradu Bačka Topola.

You May Also Like

More From Author