OPREMANJE SALE GIMNAZIJE, NA DAR, OD VLADIMIRA VRBAŠKOG

Estimated read time 2 min read

BAČKA TOPOLA: Sala za fizičko Gimnazije i Ekonomske škole „Dositej Obradović” u Bačkoj Topoli biće opremljena zahvaljujući donaciji kompanija „Best Sid Prodjucer“ i „Skom” vlasnika Vladimira Vrbaškog. Ove kompanije su za dve godine donirale više od 10 miliona dinara raznim ustanovama.

Direktor škole Veselin Martinović kaže da su dobili sredstva za opremu za časove fizičkog vaspitanja i da ovo nije prva donacija koju su dobili od ovih firmi. Lane je u pitanju bila i novčana donacija.

” Sredstva ćemo potrošiti za opremanje sale za fizičko, a pozvao bih sve kompanije da se uključe u ovu akciju kako bi deci u školama obezbedili bolje uslove”, kaže Martinović.

Više od 10 miliona dinara dodeljeno je obrazovnim, sportskim, kulturnim, zdravstvenim i crkvenim ustanovama, a takav trend dve kompanije nameravaju da nastave i ove godine. Rukovodilac marketinga kompanije „Best Seed Producer“ Ljiljana Milošević kaže da smatraju da je odgovorno poslovanje upravo poboljšanje života najugroženijih socijalnih kategorija, ali i šire lokalne zajednice.

“Trudimo se da pomognemo brojnim ustanovama kako bi realizovali projekte koji bi doprineli njihovom boljem i lakšem poslovanju, kao i uslovima rada. Odgovornost prema društvu je jedan od važnih zadataka naše kompanije”, ističe Milošević.

You May Also Like

More From Author