BAČKA TOPOLA- “TSC” OZBILJAN ČINILAC U SRPSKOM FUDBALU

Estimated read time 2 min read

– Fudbaleri TSC Bačka Topola putuju u Gornji Milanovac, gde će u subotu, 12. maja, gostovati ekipi Metalca, sa namerom da i u 27. kolu Prve lige Srbija izbore nove bodove.

Fudbalski klub TSC Bačka Topola želi da postane „ozbiljan činilac” u srpskom fudbalu, rekao je danas trener Predrag Rogan.

TSC posle 26 kola Prve lige Srbije zauzima četvrto mesto na tabeli sa 44 boda, uz 12 pobeda, osam remija i šest poraza.

“Mi se spremamo za najveće utakmice jer želimo da TSC postane ozbiljan činilac u srpskom fudbalu. Živimo za utakmicu u Milanovcu i ozbiljno se pripremamo za nju još od utorka. Pokušaćemo da pružimo dobru partiju, da igramo kvalitetno kao tokom celog prolećnog dela prvenstva i da zabeležimo dobar rezultat”, kazao je šef stručnog štaba Predrag Rogan.

Sportski direktor TSC Bačka Topola Zoltan Sabo je dodao da ekipa TSC-a posle nezadovoljavajućeg rezultata iz prošlog kola nije izgubila timski duh, da je dodatno motivisana,  ne posustaje ni pred jednim protivnikomi i, kao i uvek, ide na pobedu. „Fudbaleri su imali nedelju dana odmora i nadam se da ćemo u Gornjem Milanovcu pokazati dobru igru“, naglasio je Sabo.

Utakmica 27. kola Prve lige Srbije Metalac – TSC igraće se u subotu, 12. maja u 19 časova, na stadionu u Gornjem Milanovcu. Protivnik TSC u 27. kolu, ekipa Metalca je na 3. mestu  sa 50 bodova. U jesenjem duelu ova dva tima, Metalac je savladao ekipu TSC-a rezultatom 0:2.

You May Also Like

More From Author