ZA REKONSTRUKCIJU PARKINGA, U CENTRU BAČKE TOPOLE, 1,6 MILIONA

Estimated read time 2 min read

Bačkotopolčani će uskoro dobiti novi savremeno uređen parking na mestu starog u Boračkoj ulici , u samom centru grada. Ovaj parking  se nalazi u blizini svih bitnijih javnih i poslovnih objekata, a gravitira mu i veliki broj stambenih zgrada i do sad je bio poznat kao mesto “za razbijanje točkova i kartera”.

Građani koji često tu parkiraju vozila imali su primedbe da je parking nedovoljno  uređen pa su zato apelovali na nadležne da se nešto učini kako ne bi stradali automobili koji su tu parkirali.

“Ovde se nalazi veliki broj stambenih zgrada, tu jenovo dečije igralište, i veliki broj poslovnih i javnih objekata, mnogi stanari i zaposleni koriste svakodnevno ovaj parking pa mislim da bi ga trebalo malo bolje urediti”. Rekao je Milan diplomirani pravnik koji živi i radi u blizini.

Zbog blizine trgovačkog centra je u interesu da parking bude sređen i čist, što će i biti slučaj kada se ovaj projekat uskoro sprovede u delo

Nisam znala da će se to graditi, sada čujem ovu lepu vest od Vas, i drago mi je da će sve biti uređeno jer imam dete kojevoli da se igra u blizini a ovo će mi znatno pomoći da priđem i bezbedno dovedem sina do  dečijeg igrališta, izjavila je za naš portal sugrađanka čije dete koristi, nedavno izgradjen prostor za igru.

Gradska vlast pozabavila se ovim problemom, a ove godine je došla na red izgradnja  parkinga, od nekoliko desetina parking mesta, zajedno sa kompletnom pratećom infrastrukturom i urbanim mobilijarom  Za rekonstrukciju parkinga opština je izdvojila 1,64 miliona dinara. Subotički “Terax” je u obavezi da radove završi u narednih pedeset dana.

 

You May Also Like

More From Author