NOĆNI FUDBALSKI UGODJAJ POD REFLEKTORIMA U BAČKOJ TOPOLI

Estimated read time 2 min read

SVAKOG DANA OD 6.JUNA DO 17 JUNA , OD 19,30 DO 23 SATA UTAKMICE U MALOM FUBALU, TEREN GIMNAZIJE . FILANALNE VEČERI KONCERT ŽELJKA ŠAŠIĆA.

Resor  za sport i omladinu, opštine,   Bačka Topola i Sportski Savez,  ove godine, organizovali su Letnji Turnir u malom fudbalu,” BAČKA TOPOLA 2018,” u perodu od 6. – 17 juna, za nagradni fond od 400.000. dinara, na terenu pored Gimanazije.Turnir će se igrati u po futsal pravilima (4+1).

„Sama činjenica da je na turnir prijavljeno 16 kvalitetnih ekipa, , dovoljno govori o potencijalu koji naša opština  ima, a mi samo treba da radimo na osnaživanju i podršci uređenju sistema za osnaživanje omladinske politike“, rekao je ispred organizacionog odbora Nemanja Simović.

On je naveo da je ovogodišnji turnir jedan od većih i kvalitetnijih malofudbalskih manifestacija, u ovom delu Vojvodine, koji ima kapacitet i infrastrukturu da primi i ugosti ,veliki broj učesnika, zahvaljujući ulaganjima u sportsku infrastrukturu minule dve godine, nakon zastoja dugog gotovo 2,5 decenije. Dodao da je obnova postojećih i gradnja novih sportskih terena i sportskih objekata izuzetno važna, jer je upravo bavljenje sportom najbolji način za stvaranje zdravih i uspešnih ličnosti.

Prošlogodišnji turnir završen je rečima organizatora da sa ponosom mugu istaći da je lestvica dobre organizacije podignuta na viši nivo okupljanjem na jedno mesto profesionalnih igrača ali i kavalitetnih amaterapokazujući da se ovde neguje sport te da je više hiljada gledalacapotvrdilo interesovanje za fudbalskim ugodjajem. Već ove godine, lestvica ide više, kako kvalitetom tako i sadržajem. Za finalno veče predvidjen je muzički  spektakl, koncert Željka Šašića.

“Ove godine smo povećali fond nagrada. Za završni dan nakon finalne utakmice organizujemo koncert Željka Šašića. Ulaz na koncert će biti besplatan. Takođe tokom leta organizujemo niz manifestacija. 1. jula u našoj opštini na Zobnatici ćemo biti domaćini Žikinoj Šarenici i televiziji Pink gde ćemo iskoristiti priliku da na najlepši način predstavimo našu opštinu.Aktivnosti poput takmičenja “Izađi mi na teglu” kao i još jedan kvalitetan koncert prilikom obeležavanja Dana opštine su nešto što nas takođe čeka ovog leta”, rekao je Nemanja Simović.

 

 

 

 

 

You May Also Like

More From Author