PREMIJERNO SLAVLJE, “TSC” IZ BAČKE TOPOLE

Estimated read time 2 min read

Inđija je došla do treće pobede u Prvoj ligi Srbije, tako što je savladala Žarkovo na svom terenu sa 2:1, pa sada ima 10 osvojenih bodova. Premijerno slavlje u sezoni zabeležili su Javor i Bačka Topola. Na čelu tabele je i dalje Bežanija koja je bila ubedljiva u Čačku.

Inđija nije imala nimalo lagan posao protiv Žarkovčana, koji su uspeli da se vrate u igru u samom finišu prvog poluvrmena zahvaljujući izjednačujućem golu Đorđevića, ali nisu dugo izdržali u nastavku. Domaćina je u vođstvo doveo Nenad Lukić u 14. minut, dok je pobedonosni gol postigao Goran Smiljanić u 55. minutu.

Javor je raspoložen u Bečeju (3:1), gde je rano stekao značajnu prednost golovima Petkovića i Markovića (četvrti i 21. minut). Domaćin je do kraja prvog poluvremena uspeo da smanji rezultat do kraja prvog poluvremena zahvaljujući pogotku Nemanje Lazića. Ipak, Petković je u nastavku utakmice još jednom pogodio mrežu domaćina i tako izrastao u igrača meča.

Bačka Topola je savladala Metalac na svom terenu sa 2:0, a oba pogotka su postignuta u drugom poluvremenu. Saša Tomanović je pogodio mrežu gostijuz u 54. minutu, dok je šest minuta pre kraja Galić postavio konačan rezultat meča.

Pobednika nije bilo okršajima između Radničkog i Novog Pazara (1:1), Trajala i Zlatibora (1:1), Teleoptika i Sinđelića (0:0), odnosno Slobode i Budućnosti iz Dobanovaca (0:0).

SRBIJA 2 – 4. KOLO:

Sreda

TSC –  Metalac 2:0 (0:0)
Bečej – Javor 1:3 (1:2)
Inđija – Žarkovo 2:1 (1:1)
Radnički Kragujevac – Novi Pazar 1:1 (1:0)
Teleoptik – Sinđelić 0:0
Trajal – Zlatibor 1:1 (0:1)
Sloboda – Budućnost 0:0
Borac – Bežanija 0:3 (0:2)

You May Also Like

More From Author