TOP EXPO -TRODNEVNA IZLOŽBA VISOKE TEHNOLOGIJE I MALIH PROIZVODJAČA

Estimated read time 2 min read

Na bačkotopolskom  Sajmu poljoprivrede i privrede Expo, 7. SEPTEMBRA se očekuje najveći dosadašnji broj izlagača i posetilaca. Ove godine će se održavati na, na prostoru pijace. 

Sajam poljoprivrede i privrede je prilika da se na jednom mestu sretne veliki broj poslovnih ljudi, razmene ideje, iskustva i uspostave novi kontakti. Očekuje se da će na sajmu učešće uzeti poljoprivredni proizvođači, privredni subjekti čije su delatnosti proizvodnja metalne i plastične galanterije, prerada drveta, hemijska industrija, IT oprema, građevinarstvo, tekstil, obuća, prehrambena industrija, mehanizacija, turizam i ugostiteljstvo, itd.

Glavni pokrovitelj EXPO-a je Opština Bačka Topola, koja koja je uz podršku saradnika pripremila i tehnički opremila izložbeni prostor površine 420 m2, unutar bačkotopolske pijace, na kome će se odvijati trodnevna dešavanja, kazao je  predsednik Opštine Bačka Topola Gabor Kišlinder. Sa velikim zadovoljstvom najavljujem prisustvo mladih ljudi kojima će ovo biti jedinstvena prilika da se neposredno i na jednom mestu informišu o mogućnostima ličnog usavršavanja kroz kvalitetna predavanja pre svega iz oblasti poljoprivrede, u koju se krupnim koracima uvodi primena savremene i visoke tehnologije pre svega u zalivni sistem, a sve u cilju dostizanja visokih prinosa, naveo je Kišlinder.

. Veliki je broj privrednika iz opštine, okruženja i inostranstva, koji će se predstaviti asortimanom proizvoda od metala, plastike, ali i iz sektora prehrambene industrije, turizma i ugostiteljstva.

. Do 5. septembra u kancelariji ove organizacije, u Glavnoj 12, radnim danima od 8 do 16 časova, zainteresovani proizvođači rakije, moći će dostavljati uzorke svojih proizvoda, o čijem će kvalitetu odlučivati stručna komisija, koja će najbolji proizvod proglasiti 9. septembra u 13 časova.

You May Also Like

More From Author