EXPO OTVORIO KAPIJE I OBELEŽIO PETNAESTOGODIŠNJICU

Estimated read time 2 min read

 Od danas  je otvoren sajam poljoprivrede i privrede EXPO u Bačkoj Topoli.  Prilika  je to da se na jednom mestu sretne veliki broj poslovnih ljudi, razmene ideje, iskustva i uspostave novi kontakti.  Na sajmu  su uzeli učešće poljoprivredni proizvođači, privredni subjekti čije su delatnosti proizvodnja metalne i plastične galanterije, prerada drveta, hemijska industrija, IT oprema, građevinarstvo, tekstil, obuća, prehrambena industrija, mehanizacija, turizam i ugostiteljstvo, itd.

 Ove godine predstavlja se više od 200 izlagača, iz zemlje i inostranstva, različitih segmenata proizvodnje. Otvoreni prostor bačkotopolske Tržnice rezervisan je za izložene eksponate poljoprivredne mehanizacvije, dok je unutrašnji prostor okupio male privrednike. Samo na štandu Udruženja preduzetnika opštine Bačka Topola je više od 33 različita proizvođača.
 Glavni pokrovitelj EXPO-a je Opština Bačka Topola, koja koja je uz podršku saradnika pripremila i tehnički opremila izložbeni prostor površine 420 m2, unutar bačkotopolske pijace, na kome će se odvijati trodnevna dešavanja, kazao je  predsednik Opštine Bačka Topola Gabor Kišlinder. Sa velikim zadovoljstvom najavljujem prisustvo mladih ljudi kojima će ovo biti jedinstvena prilika da se neposredno i na jednom mestu informišu o mogućnostima ličnog usavršavanja kroz kvalitetna predavanja pre svega iz oblasti poljoprivrede, u koju se krupnim koracima uvodi primena savremene i visoke tehnologije pre svega u zalivni sistem, a sve u cilju dostizanja visokih prinosa, naveo je Kišlinder.
 Sajam je dobro organizovan, a odmah nakon otvaranja kapija u 9 sati, došli su prvi posetioci, zainteresovani najviše za poljoprivredne mašine.
U potpunosti smo spremni i za sve njih pripredili smo mnoštvo različitih zanimljivih dešavanja, pa smo sigurni da će i ovoga puta sajam opravdati svoj vek trajanja, od 15 godina, kazala je iz Udruženja preduzetnika Gabrijela Vanjur. U razgovoru sa proizvođačima saznali smo da očekuju dobru zaradu, a pre svega da na najbolji mogući način predstave svoj asortiman proizvoda. 

You May Also Like

More From Author