GLAVNA SAOBRAĆAJNICA U KARADJORDJEVU DOBIJA NOVO RUHO

Estimated read time 2 min read

Asfaltiranjem u Karadjordjevu nastavljeni su radovi na izgradnji nove i rekonstrukciji postojeće putne infrastrukture u seoskim mesnim zajednicama, bačkotopolske opštine.

Po rečima Dragana Tankosića , predsednika Saveta mesne zajednice Karadjordjevo, ovih dana se privode kraju radovi , na asfaltiranju , prve faze proširenja Lenjinove uliice sa tri na četri metra. Najavljuje da će se tokom juna nastaviti radovi  na još 100 metara puta te da će ukupna deonica od 800 metara biti okončana 2020. godine te da je ukupna investicija vredna 11,6 miliona dinara.

Tankosić je istakao da se prvensveno vodilo računa o glavnoj karadjordjevačkoj putnoj “arteriji”, koju koriste i autobusi i pravac je koji koristi veliki broj stanovnika sela a sve to u skladu sa odlukama Saveta mesne zajednice. On je dodao da će završetkom ovih radova biti stvoreni uslovi za odvijanje normalnog saobraćaja u selu.

Predsednik mesne zajednice Tankosić je objasnio da je rekonstrukcija putne infrastrukture došla u pravo vreme jer je bila neophodna kako bi mladi ljudi ostali u svojim domaćinstvima i nastavili da se bave poljoprivredom.Dodaje da je minule godine rekonstruisan Dom kulture , promenjen invetar, prostorije klimatizovane u vrednosti od 313.000 dinara te da očekuje da se u dogovoru sa pokrajinskim sekretarijatom za sport uskoro srede fubalsko i košarkaško igralište.

 

You May Also Like

More From Author