JUVENTUSOV FUDBALSKI KAMP U CENTRU AKADEMIJE TSC-a

Estimated read time 3 min read

“Veoma smo uzbuđeni i ponosni što će zvanični Juventus kamp posetiti Srbiju po treći put u 2019. godini i preneti deo metodologije treninga fudbalskog kluba JUVENTUS, koji se smatra za jedan od sigurno najvećih i najuspešnijih fudbalskih klubova na svetu.

U 2019. godini,  Juventusov fudbalski kamp biće organizovan u Bačkoj Topoli, u fudbalskom centru akademije TSC, po sistemu i programu Juventusovog načina treniranja. Svi kampovi će biti vođeni od strane zvaničnih Juventusovih trenera iz Italije, koji će doći u Srbiju da sprovedu Juventusove programe širom Srbije” Kaže se u saopštenju Juventus kampa

Juventus FC,  je jedan od najboljih fudbalskih klubova u Italiji i na svetu.  U svojoj sjajnoj istroji koja datira jos od kasnih 1800stotih klub je urezao svoje ime kao jedan od najboljih na svetu.

U Italiji, Juventus se smatra najuspešnijim timom, osvajajući35 serije titule A. (Italijanska Serie A Liga) and12 titula Kupa Italije, daleko više nego bilo koji drugi klub u Italiji. U Evropi klub je osvojio 2 titule UEFA Lige Sampiona,  3 titule UEFA Lige Evrope 2 titule UEFA Super Kupa1 titula UEFA Kup Pobednika Kupova. Drugi međunarodni trofeji uključuju  2 Interkontinentalna Kupa

Neki od najboljih svetskih fudbalera su igrali za Juventus: Gianluigi Buffon, Andrea PirloAlessandro Del PieroAntonio ConteGianluca VialliRoberto BaggioZinedine ZidaneMichel Platini, David TrezeguetPaul PogbaMicheal LaudrupAntonio CabriniMarco Tardelli, Dino ZoffPaolo RossiPavel NedvedAlvaro Morata.

Neki od Trenutnih Juventusovih igrača: Cristiano RonaldoGiorgio ChielliniSami Khedira, , Miralem PjanicLeonardo Bonucci,, Mario Mandzukic , Paulo Dybala, Douglas Costa

Šta mislimo kada kažemo na “Juventusov Način”? Prateći našu filozofiju, cilj nam je da razvijamo fudbalere kroz viziju koja kombinuje tehničke aspekte sa mentalnim, emocionalnim i međuljudskim osobinama. Naša metodologija može se sumirati u pet tačaka:

Šta mislimo kada kažemo na “Juventusov Način”? Prateći našu filozofiju, cilj nam je da razvijamo fudbalere kroz viziju koja kombinuje tehničke aspekte sa mentalnim, emocionalnim i međuljudskim osobinama. Naša metodologija može se sumirati u pet tačaka:

Diktirajte postupak, držite  posed lopte i ostanite mirni. Fokus na individulanu incijativu i timski težak rad.

STIL IGRE

Usavršavanje kroz dinamične vežbe, koje imaju za cilj savladavanje svake tehničke veštine. Razvoj svakog pojedinačnog igrača stavlja se u srce svake vežbe.

TEHNIČKE SPOSOBNOSTI

Prolaženje kroz nekolicinu detaljnih situacija u pojedinačnom i timskom meču, koji će se menjati tokom nedelje.

TAKTIČKE SPOSOBNOSTI

Obuka pojedinca da donosi efektivne odluke u toku utakmice. Razvijanje brzine razmišljanja, kako bi se prilagodili promenljivim taktičkim i tehničkim scenarijima.

MENTALNI FAKTOR

Promovisanje identiteta koji podstiče vrednost žrtvovanja, hrabrosti i timskog rada, koji se primenjuje kako na terenu tako i van njega.

You May Also Like

More From Author