POKLON OPŠTINE KOMGRADU VREDAN 7,8 MILIONA DINARA

Estimated read time 2 min read

Zahvaljujući donaciji opštine Bačka Topola, JP “Komgrad” od danas ima “bogatiji” vozni park za jedan traktor , marke Štajer, koji su dobili na poklon vredan 7,8 miliona dinara realizovan iz   namenskih, prošlogodišnjih, budžetskih sredstava od izdavanja u zakup poljoprivrednog zemljišta, a program je podržalo i resorno ministarstvo.

Predsednik opštine Gabor Kišlinder tom prilikom izrazio  je uverenje da će nabavka ovog modernog traktora biti od velike pomoći JP ,, Komgrad ” u uređenju atarskih puteva, bankina, jarkova kao i kod košenja. Kišlinder je precizirao da će nabavljena mašina biti na raspolaganju i ostalim mesnim zajednicama u opštini i nagovestio da će i ove godine biti predložena kupovina još jednog traktora, iz istih izvora, čime bi se ubrzali poslovi na području opštine .

Direktor JP ,, Komgrad Diana Domanj Dudaš izrazila je zahvalnost osnivaču na modernoj mašini koja će ubrzati i pojednostaviti posao , pre svega kod uređenja nekategorisanih puteva i bankina, košenja ali i kod rada zimske službe. Predstavnik ,,Agrotecha ” , firme koja je isporučila traktor marke ,, Stayer ”, Karolj Bata , naveo je da se radi o traktoru visoke kategorije koji spada među tri najbolje marke .

 

 

 

 

 

You May Also Like

More From Author